lørdag den 2. januar 2010

Pebre verd

Præskriptive nytårsforsætter:

I 2010 vil jeg klappe alle de hunde jeg ser, der står bundet udenfor Føtex. Jeg vil holde op med at være strategisk uærlig. Bare én gang vil jeg prøve at fortjene det, når en pige kysser mig. Jeg vil holde op med at græde, fordi jeg er så pissegrim når jeg græder. Jeg vil forøge mit forbrug af alkohol, men kun som middel. Jeg vil tegne en hest der ligner. Jeg vil finde ud af hvordan man bare er venner med en pige. Jeg vil holde op med at forsøge at ændre folks mening, når de ikke kan lide mig. Jeg vil være ærlig, og hvis min ærlighed er emo, vil jeg være emo. I 2010 vil jeg blogge med hjertet og høre Bob Dylan.


Deskriptive nytårsforsætter:

I 2010 vil jeg finde ud af jeg godt kan være fuld alene. Jeg vil fortsat forsøge at bruge mit lave selvværd som et åndeligt kvalitetsstempel. Jeg vil dyrke rigtig meget motion, fordi jeg ikke kan overskue at ændre på min personlighed. Jeg vil med jævne mellemrum love mig selv snart at forlade mit liv og tage på eventyr i Afrika. I 2010 begynder jeg for alvor at stresse over min alder. I 2010 vil jeg fortsat surfe på det selvbedrag, at jeg kan underholde folk ved at tale om mig selv. I 2010 vil jeg blogge om The Rock og høre All American Rejects.

Akademisk turisthåndbog:

Præskription: Løgn
Deskription: Sandhed

2 kommentarer:

Lasse Laks sagde ...

Kant sagde rigtig nok engang, at man aldrig må behandle alkohol udelukkende som et mål i sig selv. Så løb han lige i kiosken og købte det nye Rapport og så ellers hjem i seng.

Boghurt sagde ...

I cheat and I lie and I'd die for the TRUF! Skal vi til Catalonien?