søndag den 3. januar 2010

Blogging in the Drunkosphere

Så for severinsens, det var ellers en festlig aften.

Før en lang nats pæreformede mareridt bestjæler mig de events der indtog Århus i aften, tillad mig lige at blogge min bevidsthed. Hvis ting undslipper mening så fuck dig skylder jeg dig en buket blomster.

Helt usædvanligt tidligt besøger jeg Centralen AKA lummerlunden kl. 21.30, til et helt fænomenalt fremmøde. Der drikkes, men ikke for coin, og helt usædvanligt tidligt tager vi i byen kl. 1.30. Første stop er dumme Sway, der er fuld af primater og kun fordrer en enkelt øl. Derefter Bridgewater, der er værre. Helt ærligt. Hvad lavede vi der i 5 timer?

Nå. Mine hænder er frosne, så det jeg skriver er ikke repræsentativt for mine tanker, men der skete vist heller ikke det helt vilde. Thomas mødte en pige med et sødt smil (som hun delte totalt meget ud af), og Bjarke og Marc snubbede en helt masse piger der prøvede på at røre ved deres kød. Jeg rockede den vilde øjenkontakt med +1 piger, men jeg var ikke ude på at bange for eller uden coin, så jeg forsøgte bare så vidt muligt at ruinere mig selv, og alle mine efterkommere, gennem en investeringskampagne i diskoteksfadøl. Igen, undskyld til Thomansen, Marc og Bjarke, for min inhabilitet på dansegulvet. Jeg skal være meget, meget fuld før jeg er istand til at ignorere hvor dum jeg ser ud når jeg prøver at danse. Det skete til sidst, men jeg kunne godt mærke at det trak i jer, da Boten Anna kom på.

Nå, men jeg skriver egentlig mest for at dele de feltstudier jeg har lavet i aften. Jeg høvlede et par quotes ned på paper, før turen gik ud i den kalte winternacht, og det var med henblik på publisering. I siger sjove ting, når ingen lytter.

"Må jeg lige sige nordmand, før du pudser næsen?"
-Bævi (til Thomas)

"[Marc] Bare få den røv ud af mit ansigt, så er jeg tilfreds. Den smiler til mig."
-Bjarke

"Jeg er ked af dit tab. Lad mig flatulere."
-Thomas

"Flatulisbeth"
-Thomas

"Nazisbeth"
-Thomas

"Muffi og hagekors, det er fandme en TV serie jeg aldrig skal se."
- Thomas

"Det kan være, at jeg gør alvor i trussen"
- Kussen

5 kommentarer:

Amanullah 'Gedemor Girl' Souldust sagde ...

go idé med at skrive tingene ned.. må jeg sige nordmand før du pudser næsen, den var go he he

Pageplantage sagde ...

Muffi? STop med Muffi

Lasse Laks sagde ...

EL-OH-EL!

Boghurt sagde ...

"Det kan være, at jeg gør alvor i trussen"
- Kussen

svovli sagde ...

Det var jo rent kriminalitet at misse den. Totalt måske tilføjet helt sikkert.