torsdag den 10. december 2009

Mig og mine helte, vi er helte. Hej.

Og her er de så.


Nogle af dem i hvert fald - og dem der ikke er der, de er lige ved siden af der, hvor det gør ondt når jeg hoster om morgenen.

Uge i Bævses liv, efterfølgende ClimateRohanGate:

07.12.2009

Tyk boghandler forudser at jeg skal læse Tolstoy, mens de voksne pynter træet. Spiser chili. Ser Notting Hill og drikker kaffe af udhulede øldåser. Lulles i søvn af Al Gore 02.53.

08.12.2009

tre liter rødvin
otte timers xbox
xx smøger
Rofl og frysepizza med mayonaise.

09.12.2009


Sover lige længere end jeg burde. Gør det fem gange. Sorterer vasketøj i halvanden time, støvsuger også lidt. Stavrer til Lummerland og hej Viggo og så lidt efter: Hej Tumle, Plov og Ømme og så lige lidt længere efter: Hej Gurken. Der er seks øl og drikker én. Går hjem og er lidt mystisk og mumler ting for mig selv, fordi min overbo larmer. Confider i Hemingway. 01:36 - pige ringer fra ø og siger jeg er smuk. Jeg mumler noget med at hun har et pænt hovede.

10.12.2009

fire kopper kaffe
ét stykke toastbrød med tunsalat
tre stykker rugbrød
500 gr. klementin
11 smøger (...and counting)

Står tidligt op og går rundt i noget regnvejr. Det går op for mig, efter det meste af en Antlers-plade og nogle gennemblødte sko, at jeg er blevet voksen (fuck dig tykke boghandler); så går i Netto og køber klementiner og en tandbørste, for det har Plovsen sagt var sundt. Så går jeg hjem og går i seng igen. Fordi jeg er voksen har jeg fået gardiner, så nu kan det være nat, når jeg vil det. Vågner igen kl. 14:11 og bruger fire forsøg og to timer på at lave min radiator. Sådan noget kan jeg nu, selvom mine negle er lidt ømme efter at det pilleri. Ser japansk film om 9b på ø med våben. Der vist meget mere blod i sådan nogle japanere end i mig. Skaber mig latrinært for tredje gang - har mistanke om tunsalaten er lidt for gammel. Har lyst til at ryge hash og se Lindsay Lohan-film, mest med Svovle. Tænker lidt på akvarelmaling...

Imorgen er det fredag.

7 kommentarer:

Lasse Laks sagde ...

Nogle gange savner jeg dig, selv når vi er sammen.

Boghurt sagde ...

Sam. Jeg vender hjem til the Shite d 17/12 og forventer the finest weed in the South Farthing, not?

R4M3E3 sagde ...

Din korte livsrapporteting minder paranoidt meget om den korte og coole dagbogsnovelle 'Røgringe'fra Jakob Ejersbos novellesamling 'Superego', der faktisk har sine gode øjeblikke, og er langt at foretrække frem for Nordkraft og det nye trilogispas, men man jo give ham, at han er død, så hvorfor skriver jeg om ham? Jeg laver ikke meget andet end at skrive om døde folk, vil nogle så hævde. Gunshot.
Summa sumsar: Fedt skrevet. Det var bare det, idioten prøvede at sige

5,9 sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
5,9 sagde ...

klementiner og tandbørster er sunde. dog på hver deres måde. Godt blogget siger jeg bare altså.

Niels Ung sagde ...

Haha, jeg kan godt lide RasmusSØS comment :))

Anonym sagde ...

The DVD s include a demanding and arduous workout technique, home where you care to perform exercises to strengthen and tone your muscles.
In p90x workout order case you beans, lean meats, and
low-fat dairy. The diet plan p90x workout
order for this phase is also designed to feed it is possible to get a beautiful and attractive
body. What To Eat Because glucose is the preferred
energy entirely on the legs.

Here is my site: %anchor_text%