tirsdag den 22. december 2009

Alder er kun et tal når vi fester som Woody Allen

18/12/2009

Så tager vi lige til lømmelland for at råbe ind i hinanden som for ugevis tilbage.

Springer et Cocoon samt sporhund MC er bestilt til lømmelland for at opklare klimamysteriet og forhandler allerede i toget om en bindende brænd-op-i-helvede aftale. Et sted i Irma i nærheden af noget flødeskum eller noget whisky eller måske først ved kaffeautomaten i 7/Eleven bliver aftalen underskrevet, og Lucifer kommer lige og deler en øl.

Dernæst praktiserer de tre hårdkogte master detectives gennemført indtag samt udflip på æ rådhuspalads med udsigt til rap og rul og police. Operation Båwsen Af iværksættes men afbrydes. En mand i kokostyme nægter at donere mælk til den irske kaffe. Cocoon forsøger at slå en uskyldig kvinde med sin taske for at få opmærksomhed. Og så show over og videre på nærmeste bar for at få varmen.

De bestiller kaffe til indsmuglet whisky og så øl plus shots galore og vildere vildere. I et forsøg på at rejse sig vælter Rasmus fra Ørum ned i et bord fyldt med japanske forretningsmænd. Cocoon forstår sagens alvor og mumler noget med videre, mens flot hund MC modtager go! fra ex og gadehvalpehopper op på en lyserød sky med destination bagning for coin.

Springer et Cocoon forlanger encore og danner eventyrbande med Gunnar Emhætte og Svovlnina, æblepigen med svovlstikkerne. De finder en kiosk med gin og en smal beværtning med en ung Meryl Streep look-a-like, som Springer noget usædvanligt inviterer på lasagne. Pigerne er unge og der bliver nu uddelt lasagneinvitationer til højre og venstre, og pigerne er nu meget unge.

Springer forsøger at angribe situationen noget mere charmerende end tidligere men opgiver. Cocoon mumler noget med varm dame og putte men opgiver at konstruere en sætning. De siger pænt farvel til Gunnar og Svovlnina, som de elsker, og de går selv snart videre, glemmer en taske, går tilbage efter den og går så videre, mens de ryger cigaretter og drikker mere gin.

5 kommentarer:

Gunnar Emhætte sagde ...

årh.... hvor sødt!

- men savner beskrivelsen af værelse-crash og oste-tyveriet på mit kollegie...

Lasse Laks sagde ...

Åh, men det er sandt! De stjal ost og delte den under Gunnars emhætte.

Glææææliiiihjuuul.

5,9 sagde ...

titlen på dette indlæg er en hiphop-linje direkte fra lila-jesusbarnet.

Niels Ung sagde ...

du er dejlig thomas det eneste jeg er ked af er at jeg ikke altid kan være sammen med dig og at du godt kan være lidt vrissen når du har meget ondt i hovedet men det os sødt

hehe savner glhæfelig jul

Dr.Zerum (Trind und Griffig) sagde ...

Hyggenyggeligt tilbageblik! Osten og aftenen var mild, blød og fed - Port Salüt!