torsdag den 31. december 2009

I'm writing this blogindlæg because we're all gonna die

Det er den 31. december 2009, 02:28. Jeg hører jazz og ryger smøger. Jeg burde sove, for jeg skal op og jonglere fisk om fem timer. Faktisk burde jeg tage nogle stoffer, være vågen og forsøge at skrive min eksamensopgave, hvilken jeg så småt er begyndt at opgive. Men det gør jeg ikke. Istedet sidder jeg mest bare her og hælder skiftevis lidt til den ene side og derefter til den anden, mens min 2d-tilværelse byder mig at finde nye og hvidere steder på min væg. Jeg var forresten fuld igår, men der sad jeg også mest bare ned, indtil jeg fik ondt i hovedet i hvert fald - så kan det godt være jeg rejste mig for at gå ud at tisse for eksempel. Jeg skulle ikke skide. Lars var ude og skide på et tidspunkt. Det ved jeg, for jeg var ude at tisse umiddelbart efter og der lugtede altså af pølser, som netop var skyllet ud. Han var også væk i længere tid, end det ville tage at tisse lagde jeg mærke til. Det er rart når ens venner skider på ens toilet. Det er et skulderklap. Det er et holdepunkt. Kvinder skider kun hjemme ved dem selv tror jeg. Kvinder prutter også sjældent og gør rent hele tiden. Det er skide irriterende. De har regnet den ud og det er derfor vi vil have dem. Kvinderne og deres ben. Kvinderne, de kan danse. Det er derfor vi vil have dem.

"Forgæves strækker jeg mine arme ud efter hende om morgenen, når jeg dukker op af tunge drømme, forgæves søger jeg hende om natten i min seng, når en lykkelig, uskyldig drøm har narret mig til at tro, at jeg sad ved siden af hende i engen og holdt hende i hånden og dækkede den med tusinde kys. Ak, når jeg endnu halvt i søvnens svimmelhed famler ud efter hende og vågner ved det - en strøm af tårer bryder da ud af mit beklemte hjerte, og utrøstelig græder jeg en dyster fremtid i møde."

Kvinder og sex. Goethe var sørme liderlig tror jeg. Udløsningstiden. Det er derfor vi vil have dem og det er derfor vi, som oftest, falder i søvn kort efter vi har fået dem. Kvinder, de kan danse. Godt nytår med bøssedrinks og alt det der.

6 kommentarer:

B.S Hermandottir sagde ...

EmoPrinz Birkenbows, af og til forbløffer du mig med din tyngde. Kan jeg helt vente med at holde nytår med dig? Nej, lilla Ullasdottir. Du er min Kastenskjoldgående, Göethepromoverende, Okkerville River-lyttende, Warcraft3-pwnende, Diablo3-afventende og sushi-flænsende flæskeridder af en Rohantyr. Hele årets plade handler om dig og mig, hi hi gæt engang, jeg har hele dagen. Laksen tror min mor kommer med kalkun i år, men hun har allerede skrevet en sms med just kidding.

Peter Møller sagde ...

i hard you Maffe

Lasse Laks sagde ...

Blind date.

Anonym sagde ...

hi there aebleboys.blogspot.com owner discovered your website via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your site http://traffic-for-your-website.com they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer best services to increase website traffic at this website http://traffic-for-your-website.com
To your success James

Anonym sagde ...

geotorelxzp pay loans
best debt consolidation

Anonym sagde ...

Participation in physical activity declines as children get older
69% of a chair, bands and dumb-bells for this workout.
There is a beginner's guide that shows you how the order p90x in canada is yoga mats, yoga blocks, dumbbells, gloves, chair, push-up handles and a pull/push-up bar. Keeping this in mind, the P90x has make the cure a reality.

Review my web site - %anchor_text%