lørdag den 19. december 2009

Avatarmslyng

For første gang i det, der måske kan opstilles i en McTaggartsk A-serie som tidslig afgrænsning, skriver jeg i dag igennem et slør af tømmermænd der truer med at annexe mig... I en slags voksendum karrikatur på Pixars Ratatouille, sidder de med fingeren på pulsen af ca. hele min krops virke, og det virker ikke usandsynligt at et ikke-velvalgt øjebliks hybris kan resultere i at jeg spuler abstrakthed ud over mit gulv/væg/loft (inklusiv disjunktion). Igen hoster ravnen: "Hvad lavede jeg igår?"

Jeg ved det kun måske. Ovenpå 30 timers eksamensskrivning, 1 times søvn, og en pizza der blev bedre efter jeg tilføjede grønlangkål, drak jeg mig igennem et hegn, ledsaget af moderigtige antropologer. En pige som er rigtig dejlig prøvede at score mig, men det gik ikke af overfladiske grunde (forklædt som monogam luftmadrassyge), hvilket har hevet mig ned i dag, og nu er det kun Killers der er istand til at forsikre mig om at verden stadig indeholder... ting der måske kunne bruges til at færdiggøre denne sætning. Jeg har meget kærlighed til overs for verden, og mens størstedelen er øremærket til Æbleboys (og piger med hang til døde baby jokes), allokerer jeg måske det meste af resten til antropologer. Man kan ikke, uden en længere indledning, kramme en dørmand, men man kan umedieret kramme 85% af alle antropologer, og det er virkelig noget at tage højde for når man vælger suppleringsfag.

Jeg kigger til højre og læser ordene "Tillykke med din nye cykel", hvilket godt kunne bruges i lyriske sammenhænge, men mere symboliserer hvor lidt substans der flyder ud af mig lige nu. Tror måske klokken er kvart over gå i seng igen. Jeg synker ned i Nietzsches papparazziafgrund, hjemsøgt af de ord der på ubehageligste vis vækkede mig i morges.

"Nogen har skidt i badet!"

3 kommentarer:

Maffe sagde ...

Dejligt skrevet - men det er måske heller ikek svært at identificere sig med dig Peter, når jeg sidder her kl. 14.37, kun iført et håndklæde og en skål havregryn og ryster.

B.S Hermandottir sagde ...

El-Oh-El . Svovlhili, har du interviewet med hende den kristne spradebasse fra i onsdags? Luv

Peter Møller sagde ...

det ligger på diktafonen der er leveret tilbage til antro jeg kan prøve at skaffe det i januar ups?