mandag den 28. september 2009

Mandagseksistentialisme.

Der er de dage hvor alt kører sådan i udsmurt fedt, igår fandt jeg fx en ren t-shirt i bunden af en taske - og så er der de dage, hvor lige meget hvor mange gange man går i bad, lugter man altid lidt af sved. I dag, har jeg medvirket i ingen af de nævnte. Min gråspektrerede tilværelse klimakser således, ved intet at tilbyde sig. Det får sgu en til at tænke lidt over tingene, når modsætninger ophæver sig selv så kontrært, at det udmunder i en ligegyldig overspringsforvirring af bare "Nå, nu skal jeg da vist lige på lokum igen". Og, så er det jo at man må vælge side, for ikke at glemme sig selv helt i denne føromtalte, eksistentielle kortslutning - gudskelov er det begyndt at regne.

Dagen starter ellers udemærket, i hvert fald i en alkoholiseret optik, eftersom de første tre ting jeg putter i mavsen er en kop kaffe, en knoppers og to øl på troubadouren. Så er det, at jeg lidt forvirret træder ud i et begyndende efterår og sulten langsomt lister op langs lysken; og kræver at jeg foretager et feberramt korstog i supahbæst.
Jeg ved ikke hvad det er med mig og supermarkeder, men jeg kan altså bare ikke det lort. Jeg ender altid med at føle mig fremmedgjort, gå i panik og derpå købe et eller andet ubrugeligt sjask og skynde mig ud. Måske er det, det der kliniske kølediskaspekt, som en pendant til en ellers forhutlet tilværelse - måske er jeg bare sær. Anyway, så jeg kommer hjem med den her pakke toastbrød, en liter fairtrademælk, en æske tunsalat og mig selv i nogenlunde behold. Forbehold. Laver en kop kaffe og erkender, at jeg absolut intet skal i dag, hvilket, paradoksalt nok i mokka-regi, legemliggører sig i en lur. Ligger og roder i en god times tid og laver så verdens klammeste aftensmad - og nu hvor man er kok, så kan man godt gå og væmmes lidt ved sig selv, idet man vender skiveskåret, kogt hamburgerryg i soya og chili og derefter steger det med nettonudler. Madret skal være møgret, og jeg når ikke meget længere end til at synke sidste bid (hvem fuck tygger også maden 38 gange, pedant-fail) før tarmen opponerer og jeg må deponere - hvilket bringer mig tilbage til starten.

Det begyndte som sagt at regne lidt og når det regner lidt, så dufter det lidt. En spæd sanseerfaring af nye, våde begyndelser. Ellers tør asfalt finder sig i pletvis, farvende omfavnelse og må, som mig selv, til sidst give efter og acceptere den tilfældige, underfundige herlighed af ikke kun at være sort og hvid.


artwork by Bugge

søndag den 27. september 2009

lørdag den 26. september 2009

Fuld og skæv og der står no future malet på min port lol just kidding or are I?

Verdens største nisseforstærker?

Igår drak jeg rom med en ged. Det var starten på aftenen.

Ellers så vi bæfluerne skærrende klart på grund af kokager og alkohol. Andreas forelskede sig i en ko. Toast har aldrig smagt så godt og Steffen har desværre altid ret.

Hvis igår var en jobsamtale, så fik jeg i hvert fald ikke jobbet.

Livin la' vida orca.


"Du skal ikke skubbe min ko!!"

tirsdag den 22. september 2009

Forstadsfriktion

Jeg fik et kompliment af en jogger i dag. Hun kunne sgu godt li' at jeg havde valgt Naomi Kleins No Logo som vandrelitteratur på vej hjem fra Moesgård. Man kunne sikkert affixe et højintellektuelt ord som dikotomi eller værensmodus til det dagligdagsparadoks der opstår, når to mennesker mødes i dialog, men den ene bevæger sig i den forkerte retning med ca. 12 km for meget i timen. En samtale dødfødes ligesom, og efterlades i en stum metaforisk moderkage på en fortovsflise som begge mennesker allerede har vendt ryggen. Det tror jeg sgu at min bachelor skal handle om.

Såmæn bare DET. Skal vi snart være fulde?

mandag den 21. september 2009

En kæmpe JA-hat


Jeg ved ikke hvad det altid er jeg laver
jeg ved ikke hvad det er jeg altid laver
jeg ved ikke altid hvad det er jeg laver
jeg ved altid ikke hvad det er jeg laver




Legen... wait for it...


...dary!
Sådan vil det lyde i en masse stuer i United States of America (og Canada?) i aften kl 8 central standard time.
Vores allesammens yndlingssociopat, Barney Stinson, er tilbage med How I met your Mother.

Jeg foreslår, vi alle mødes en gang om ugen over en kop Forever Young te, ser ugens afsnit og morer os lidt. Lyder det ikke godt?

Ellers gør det her:






Så suit up og stay awesome.

tirsdag den 15. september 2009

Håbefuld!

Så er man langt om længe landet i Århus. Efter 3 uger på svigerindes sofa og medføl(g)ende flyt-nu-stemning er jeg rykket ind på Skernvej 1. Jeg konstaterer selvfedtende, at de fedeste features på værelset må være min bogreol af 70'er-ølkasser, (Tørretumleren, jeg kommer I kea og vælter klub 8 reoler en anden lørdag) og mit hovedgærde placeret bag et toilet. Jap, på første dag opstanden fra sengen til lyden af pølser og vand.

Bedst som den materielle glæde har hopet sig op - og jeg er virkelig glad for at være in da house! - konfronteres jeg med dumheden i min og antropologernes beslutning om at se landskamp på Café Smagløs forleden dag. Hvem fanden gider at stjæle min skoletaske?! WTF er verdens bedste spørgsmål. Cafeen tog i forvejen 48 kroner for en øl i plastic og så røg min computer med i røveriet. Når jeg fælder en tåre bilder jeg mig ind, at det er harme over klamme mænd, der gider at stjæle, og ikke tabet af min dybt nødvendige skolemaskine, potentielt agerende pårnofætter, der trykker i halsen. Nu kan jeg ikke spille Civiliisation III, høh. 

Jeg finder trøst i min bogreol. Manglen på bøger og alfabetisk dictatorship har fået James Joyce til at stå og fedte op ad Hanne Vibeke Holst. Med fred i sindet tænker jeg, at det er lige mig, og at jeg (u)heldigvis nok aldrig får læst de to bøger.

Anywæ, kom og kig og drik. Skolestart og rusuger ligger efterhånden som en fælt lugtende alkotåge i bagruden, og det kan vel kun betyde, at vi må ud igen og losse til den døgnrytme, røgndytme!

This is klam elver, feeling latrinær, signing off. 

søndag den 13. september 2009

Frank's Wild Years

Frank settled down out in The Valley... He hung his wild years on the nail that he drove through his wife's forehead. He sold used office furniture out down San Fernando Rd. and assumed a 30.000$ loan at fifteen and a quarter per cent put a down payment on a little two bedroom place. His wife was a spent piece of used jet trash, made good bloody mary's kept her mouth shut most of the time, had a little chihuahua named Carlos that had some kind of skin decease and was totally blind... They had a thoroughly modern kitchen, self-cleaning oven, the whole bit. Frank drove a little Sedan, they were so happy. One night Frank was on his way home from work, he stopped at the liquor store, picked up a couple of Mickey's Big Mouths, drank 'em in the car on the way to the Shell station... had a gallon of gas in a can. Drove home, doused everything in the house, torched it... parked across the street laughing, watching it burn... All halloween orange and chimney red. Frank put on a top forty station, got on the Hollywood freeway, headed north. Never could stand that dog.

Secret Area Found!

Verdens bredeste fredagsbar, eller hvad den kaldte sig, glider ud i fortidens gråbrune slør (et symptom på alkoholisme lader til at være en flydende hukommelse), med en enkelt deleværdig event stadig dirrende på horn/trommehinden (ud over Ørums pommes frites catburglarier på et ukendt pizzeria i midtbyen).

Jeg var så heldig at støde til Thomas, Mads, Ørum (fuck codenames, mit hoved er smadret) og en sociolog ved navn Mette, hvis liv og omdømme de vist var godt i gang med at ødelægge, efter alle antropologerne var gået i seng og jeg prowlede midtbyen ved en 3 stunds. Det blev dog ikke til noget vildere end den blodige belejring af ovennævnte pizzeria, hvorefter svovlen skuer mod himmels og bemærker at solen da vist er gået ned.

Et sted på Carl Blochs gade opdager jeg den jernbanestrækning/togkirkegård der optager 80 % af mit synsfelt, og det slår mig at toget passerer direkte forbi min bolig i Åbyhøj. Som det gamle ordsprog siger: Den hurtigste vej mellem to punkter er med toget. Eftersom der ikke går tog kl. 4 (dette er ikke en sandhed, erfarer man forresten), beslutter jeg at traversere jernstien til fods, thi jeg har en overmenneskelig kapacitet for dumhed efter øl.

Anyway, det var så forordet. Jeg rammer sgu sådan en gypsy/anarkist camp, bestående af campingvogne og guirlander, midt i railway no-man's-land. Mennesketom, men med tekno rhytms dunkende igennem en nærliggende betonkonstruktion. I kraft af min funktion som antropolog er jeg naturligvis nødt til lige at træde indenfor.

Rummet flyder med byggerod, støvede kabler, europaller og general madness. I et hjørne ligger Smaugd og blunder på en bunke guld. I midten af rummet, på en makeshift scene, står to unge virile mennesker, en han og en hun, og mixer (hvis terminologien er forkert så bare skyd mig) teknofunk ambience ud i den chille morgenluft. De to, og mig, er de eneste mennesker til stede. Så står man sgu bare lige der, med armen i slynge og ligner verdens mest usandsynlige tekno ravechild, mens de stimulerer deres elektro-dæmon som befandt vi os stadig i det pulserende natteliv. Fyren vinker til mig. Fuck…

Anyway, jeg blev også næsten ramt af et tog på vej hjem, men det var fandme en urban sidequest jeg ikke med min gode vilje havde været foruden.

torsdag den 10. september 2009

Vi årgwler hele dwaidn

Der er lige sket noget meget underligt. Jeg har opfundet 4d-brillen og ved ikke, hvad jeg skal gøre ved det. Sikke noget.

Mit ædru alter-ego fortalte mig på et tidspunkt, at det skal ske i år. Jeg fylder 22 den ottende november, og i dag fylder Nøgenniller 21. Derfor vil jeg gerne annoncere, at fordi jeg ikke har fejret hverken min 18, 19, 20 eller 21 årsfødselsdag, er det på tide, at jeg inviterer til fødselsdagsmarmordruk. I skal komme. Længere er den ikke.

Ps. Dette er ikke post-druktursrealisme. Det er in medias res, og nu ringer jeg til Morten Crespo.

Studying the law

Det juridiske fakultet er et mærkeligt sted for en æbleboy.

Det virker som om mine medstuderende lever i en anden verden end jeg. Da jeg møder til time ca. 3 timer for sent, spørger en fyr mig om hvorvidt jeg krøller mit tøj med vilje. I min uvidenhed tager jeg dette som en ironisk bemærkning, men det viste sig senere at det var sagt i ramme alvor, da han fortæller mig at det kan han godt finde på.

I pausen kommer dude smilende over til mig og informerer mig om at det idag er en stor dag, da man nu kan få alle Facebook-applications til at virke på ens Iphone. lidt senere i samme pause går snakken om filmen "Antichrist. P.I.G.E udtaler i denne forbindelse at hun aldrig kunne finde på at bruge 200 kr.(WTF) på at tage i biffen for at brække sig(hun vil åbenbart hellere bruge 500 kr. på samme handling i en taxa på hjem fra social club, efter lidt for mange cult-vodka og breezers).

Men fuck nu det, for på vej hjem smutter jeg forbi netto og køber 15 ren pilsner, smøger og bananer(dårlig samvittighedsindkøb), og nu hører jeg Neil Young, og ryger billige smøger.

studying the law, studying the law.

mandag den 7. september 2009

Julefrokost

Kære drenge, fantastiske drenge.

Bloggen er blevet voksen lol just kidding or am we?

Jeg foreslår, at vi holder en julefrokost for os selv, når vi nærmer os december. Det er ikke utænkeligt, at Centralen aka Lummerland kan være the place to be. Victor har Pyrus skrivebord på sit værelse, og derpå kan i hvert fald stå en sildemad. Iz you game? Who got game? Datoer? Hvem er på Hawaii hele december? Hvem er gone to November? I'm serious!!!1

Knækbrød,

Laksefaraoh Monch

lørdag den 5. september 2009

Une saison en enfer tihi fniser

På trods af titlen drejer dette indlæg sig sådan set slet ikke om en vis hedengangen ung franskmand, men derimod om noget rætti, rætti god hegn, som jeg synes i alle sammen skal høre. Det kan være der sidder nogen derude, som er seje nok til at synes det er lige så fee som jeg gør, og så skader den slet skjulte reference jo absolut heller ikke. Her er teksten, som i nok bør læse mens i lytter:

* * *

Une Saison En Enfer

Sick of the sun
Corroded by the rain
Stolen laurels in felted hair
Worn faces that have traveled a long way
Wet rags sticking to her body
Bruised skin and sleepless eyes
Grinning and cursing malevolent skies
Strolling through hells
Whipped through heaven
Flirting with venomous snakes
Raping angels
Strolling through hells
Whipped through heaven
Dancing on desolate streets
When the skies rip open
Forgot his youth, but never her love
Forgot all his plans with life
Forgot the roof, but not the sky above
Mending their clothes
Licking their wounds
Scratches from the corals on their backs
Love bites from the kisses of shark attacks
Strolling through hells
Whipped through heaven
Flirting with venomous snakes
Raping angels
Strolling through hells
Whipped through heaven
Dancing on desolate streets
When the skies rip open
You that were banned from heaven and hell
Murderers that have suffered great pains
Searching in oceans of absinthe
The land where it is better to live
Black clouds pour their acid load on spiteful unbowed heads
And they are spitting it back

* * *


P.S. Samme band starter albummet (Aeolian, 2006) med "The City in the Sea", hvis tekst decideret er en (lettere redigeret) tyvstjæling fra en anden stor forfatter. Find selv ud af hvem!

ONE LOVE
møz fra Mormor Metal

At sætte sig ned og kigge

Det forholder sig som bekendt således, at et kælderværelse i sagens natur er ganske tæt på jorden. Det gør i mit tilfælde, at jeg kan dreje en halv omgang på min kontorstol og gennem de lave vinduer se direkte ud på den østlige del af haven uden overhovedet at føle, at jeg behøver vende mit blik nedad - altså flugter jeg på en måde med haven. Det gør det ikke mindre behageligt, at det i dag er ligesom om efteråret har fundet sig selv, sådan at det bare regner ret meget uden at det behøver at ruske og piske ned, som det ellers har været tilfældet de sidste par dage. En prosaisk omstændighed, såsom at det ikke er til at bedømme hvorvidt de enkelte græsstrå bevæger sig på grund af vinden der fejer over dem eller på grund af en heldig regndråbe - den forstærkes af det ikke overraskende faktum, at hvis det kunne måles nok alligevel ville have været en symbiose af de to faktorer. Og flere; jeg ville for eksempel aldrig kunne observere det, hvis en eller anden havde klippet græsset ned i går. Det ville dog ikke gøre idéen om græs der bevæger sig i regnvejr mindre tiltrækkende, og måske havde jeg så desuden i stedet blot forestillet mig hvordan det ville have set ud hvis græsset ikke var blevet klippet. Tidligere i dag blev jeg overvældet af en tilfredshed, der bedst kan beskrives som en form for roligt voksende tyngde i maven, da Emil fra huset sammen med en svensk pige fra studiet trillede ud fra vores carport på deres cykler, mens han laver victory-tegnet med højre hånd og ønsker mig "One love" på klingende københavnsk. Dén sad, af en eller anden grund.

Kan i hygge jer, drengebørn. Jeg har valgt at lave et indhug i mit tvivlsomme budget for at drikke "billige" drinks i aften, men indtil da vil jeg lade Raskolnikoff diktere min vej gennem et fattigt og yderst beruset Sct. Petersborg, der uvidende og ufravendt afventer det næste moralsk forsvarlige rovmord...

P.S. Jeg har nu hele fire funktionelle lamper omkring mig. Fem, hvis vi tæller en endnu ikke tilranet pornolampe fra udestuen med.

torsdag den 3. september 2009

Endnu Umoden Frugt?

Den litterære rusuge er så rigeligt repræsenteret
- alligevel følger en betragtning eller to.

I. Hele ugen på planken/ meeeen hva' si'r de i banken?/

Efter at have brugt en syv dage på det, belæste mennesker gør bedst (og nu har brugt et år på at bevise) - navnlig dybt dekadent hjernecelle-Holocaust med bentøjet nede om anklerne - ser jeg hermed tilbage på løjerne, selvom det at mindes en foregående aftens bedrifter efterhånden mere minder om at rode sine lommer igennem efter en 50-øre med forfrosne og følelsesløse fingre. Så istedet en checkliste. Har jeg...

...spist en custom-pølle-i-svøb-hotter? - CHECK

...fået mærker efter noget Steffen har kastet efter mig i fuldskab? - CHECK
...drukket med mig selv som følge af mistede samtalekundskaber? - CHECK

...spinnet rundt på en kontorstol i mit stiveste puds og drukket Tequila af flasken? - CHECK

...spillet "Sværdet i Stenen" ølspil (fx. drik når Merlin virker skæv AKA konstant) - CHECK

...drukket Poul Erik? - mangler

II. "Det er godt nok nye tider, Hr. Owsen, når man ikke så'n liiige kan lokke dig med på Hjorten..." - Bævi


På nuværende tidspunkt har jeg ingen ambitioner om at gentage det foreløbig. Ulysses er på pensummet, aka Jeg skal læse en motherfucking book, og det kræver sin mjölk. For jeg igen kræver min mjöd.


that being said - Legends never die, they reload.

III. Visuelt efterslæb - puns ensue! Se om i kan spotte dem!




tirsdag den 1. september 2009

Det der digt i det der indlæg der som Bæwie har laved'... det er sikkert og vist at det skal fremføres på hytteturen. Jeg kunne godt tænke mig at fremføre det sammen med dig, Maffe.

P.S. Indertegnedes uforbeholdne glæde over omtalte rus-uge følger indenfor få dage. Hyg jer så længe.

Det har været en god dag.

Det har faktisk været en god dag.

Jeg er stået på kl. 7 får at være på uni. kl. 8. og for at tilbringe 6 timer i selskab med mennesker hvor kun en promille har lyst til verden som Æbler forstår den.

Jeg kom for sent og blev nødt til at lave en lidet værdig sniger, i mit forsøg på ikke at blive opdaget. Jeg spiste dårlig fisk til frokost. Kaffen smagte dårligt. Jeg har overført leje til fremmede mennesker som påstår at jeg skal give penge til dem for at have min seng under et tag. Jeg har ondt i foden, så jeg kan ikke bevæge mig ret meget.

Alt dette til trods er det en god dag, for laksen skrev en sød besked i formiddags og jeg skal spise suppe med Niels Ung i aften. Ligeledes så bissen sødere ud en sædvanligt, da han sad og tyggede rullepølsemadder. Jeg er ved at overgå til ”post-skinheadfasen”.

Når man er æble/pæredreng er hverdagen nogle gange bare WIN. så vi ses i weekenden alle sammen. Hæhå hævner