mandag den 13. april 2009

Springer and Cocoon

Alle elsker kriminalitet og opklaring af dette. Danmarks radio ved det, og forsyner os med detektivserier, som de fleste hver aften lapper i sig. Søndagaften var der premiere på et helt nyt detektivmakkerpar. Springer and Cocoon. To elskelige karakterer der på sene forårsaftener og ved hjælp af alkoholens klarsyn løser de gåder som andre ikke engang ved eksisterer.

Springer er en norsk charmør. En bad cop og kvindebedårer der udfører det hårde arbejde i en tilnærmelsesvis springende stil. Desuden en verbal armvrider der kan få telefonnumre ud af enhver fyr. Hans direkte stil komplimenteres af den sofistikerede tænker Cocoon. I en meget LaCoursk stil indtager han sin karakteristiske pubbestilling og i en dyb søvn drømmer han sig frem til svarene.

Første episode udspillede sig i et kollektiv i Århus. Cocoon fandt hurtigt en sofa der dannede leje for hans videre efterforskning. Springer derimod hoppede  rundt mellem de mistænkte for at høre om nogle eventuelt kunne tænke sig at få en stor fed hvalspæk i munden. Eller se hvad der er inde i en ræv.  Det kunne de ikke, men følg med når detektiverne i næste uge forsøger igen. 

2 kommentarer:

Lasse Laks sagde ...

det er fandme helt korrekt gengivet!

pillow and blanket set sagde ...

Alle elsker kriminalitet og opklaring af dette. Danmarks radio ved det, og forsyner os med detektivserier, som de fleste hver aften lapper i sig. Søndagaften var der premiere på et helt nyt detektivmakkerpar.
wholesale pakistani salwar kameez online ,
pakistani suits online wholesale ,