torsdag den 26. marts 2009

På shoppingtur med psykopaten



Hvad leverer Kureren egentlig?

Jeg har altid troet, at Marc var en god dreng. Sådan en fyr der inviterer en på pandekager og kaffe og holder skægget, når man ørler. Sådan en fyr der ikke bliver alt for sur, når man tagger "ROHAN" på random (men flot) venindes arm med en rød sprittusch.
Men idag blev Jekyll til Hyde. Det der sker, det er, at Marc og jeg går og leder efter en billig udgave af Catcher in the Rye til Marc (psykopatinfo: Mark (!!!!!!!!!) Chapman havde selvsamme bog i baglommen, da han myrdede Lennon... shit man..)! Den finder vi så til 100 kr. men vurderer alligevel, at det må vente til payday.. så arrivederci til bogudsalgspigerne (ca. 2 og 3 på Sonja Richter-skalaen) og videre.
Det er nu nok ikke længere nogen hemmelighed, at tilværelsens ulidelige lethed er ved at gå op for Marc. Når man har set alle afsnit af Family Guy to gange, er det på tide at finde et job. Han fortæller mig om et stillingsopslag, han har set i random herremode.. (hva æ det).. butik, og vi går straks derhen for at sætte lidt skub i tingene.
Da vi så står udenfor denne butik, destruerer Marc de sørgelige rester af Trendfætter Laks med følgende ord: "Thomas...,.. tror du ikke, du kan vente udenfor? Det er bare.., den genbrugsjakke der.. og skægget.. det er bare ikke sådan liiige..," og I kan sikkert gætte jer til resten. Om han får jobbet, det kommer nok an på, om chefen gennemskuer ham eller selvfølgelig nærværende blogs udbredelse og popularitet.
SMS-beskeden: "Dit pandebånd er for sindssygt" fra Maude er nu det eneste, der holder mig fra at gå på Indian Curry House og bruge mine sidste dollars på trøstespisning og indisk øl.

1 kommentar:

Maffe sagde ...

fy for satan!