torsdag den 11. september 2008

Weekendens Program

Min smoothiepartner og helsebroder Thomas har vist mig den tillid at give mig lov til at lave weekendens program i denne 1. uge af vores liv som helsetikere på trods af, at jeg i sidste uge fik samme opgave, men i mit, dengang, fedtforpestede sind glemte at lave det. Meget har ændret sig siden da, vore maver bugner af salat og velvære og jeg er sikker på at det er det, der har formildnet Thomas' sind og fået ham til at give mig en ny chance, og fået mig til at huske. Ikke mindst hjulpet på vej af forever young te. 

    

Torsdag:

Brug denne aften på dig selv. Det gør jeg, idet min medsammensvorne i Odeur Fatalle er taget til parbadminton, hvilket jeg kun kan billige. Motion er netop det man bør bruge denne torsdag aften på. Har du en pakke yogi-te foreslår jeg du laver dig en kop te, og mens du venter på at vandet varmes vender du pakken og du vil finde en yoga-øvelse, der er god både for krop og sind. 


Fredag:

Dagen hvor vi definitivt forlader Odeuren, betyder også at jeg weekenden over skal tilbage til det forjættede Ørum. De andre æbledrenge er formentlig at finde ved Danmarks største fredagsbar. Familjen spiller på Train om natten og jeg foreslår at man tager herhen hvor man evt. kunne tage narko i stedet for at drikke de kaloriefyldte øl. Husk i øvrigt kurven med madpakker, og lad jer ikke forføre af hotdogs bar umiddelbare nærhed af Train.  


Lørdag:

Drik ikke to dage i træk er jeg sikker på æbleboys kostvejleder ville sige hvis han var tilstede. Brug i stedet lørdag på at finde frugtkombinationer til vores smoothies. 


Nyd Weekenden, jeg glæder mig kun til mandag, og mind jer selv om, når fristelsen er størst, food does not equal love.

2 kommentarer:

Lasse Laks sagde ...

fantastisk! du er i sandhed tilgivet..

Amanullah 'Gedemor Girl' Souldust sagde ...

i sandhed en fantasmoothisk fryd at nærlæse
- 5 stjerner fra Kostvejlederen (aldrig 3 da dette henleder til salamiforbandelsen, mærk jer mine ord, en pølse skal ikke styre mit liv to gange!)