torsdag den 11. september 2008

Mejeriprodukt fear

Danmark slog Portugal i fodbold i går. Hurra. Det er da godt, men man kan jo ikke glæde sig 100% når man har sine egne dæmoner at slås med. Som f.eks. de beboere på Thomas' gang på Børglum, som skuler (kudos) ondt til mig, hver gang jeg er udenfor værelset. Så jeg har taget konsekvensen og bevæger mig meget sjældent og meget kort væk fra vores fælles tempel. Det indebærer så også at jeg bliver nødt til at smide alle nyindkøbte mejeriprodukter ud, når jeg er mæt, fordi jeg tør ikke gå ud og putte det i køleskabet. Der røg meget godt smør den eftermiddag.

Men TomCat og jeg napper os lige en pjækkedag, hvor vi vælter skakbrikker og ringer til Victor, som så til gengæld tror vi er skidefulde. I sin gode ret, bevares, men jeg skal altså have den ZÆZ T-shirt, så det var dyb alvor.
Udover skak og ZÆZ pisker vi også os selv med La Fleur, elektronisk pop, direkte fra eventuelt.org's smedje. Hvor sidder Ding-Dong'en på en kvinde?!

BTW så er jeg, som modsvar til Eventuelterne, blevet udnævnt til officiel Æbleboys-musikanmelder, og på Pitchfork får La Fleur 0,5. Men så også kun fordi hun ikke blot er "smuk med hendes (bemærk fejlen: hendes/sit) lyse hår og store grønne øjne- hun har også forstand på musikken."

Hvorfor skriver vi ikke, så andre mennesker kan forstå hvad vi skriver om? "Cause fuck'em, that's why"

4 kommentarer:

Lasse Laks sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Victor Owie sagde ...

Hvor er den Ding-Dong?? Hun er tydeligvis ingen anatomi-girl... det hedder you touch my tra-la-larh

Al Gorgeous sagde ...

http://www.myspace.com/lafleurdk

Brænd-op-i-Middle Earth-musik!

Niels Ung sagde ...

jeg er enig i alt! FUCK EM!

go go before you wake me up