tirsdag den 23. september 2008

Hele Verden Fra Forstanden

En video med de formodede ord til en fuldemands-Martin Ørum monolog er a hard act to follow, så jeg vil ikke engang forsøge at nå de højder - blot med dette indlæg minde Jer, kære læsere, om at verden er helt fuldstændig fucked, når sådan noget som dette finder sted. Til gengæld er det virkelig, virkelig sjovt.

På hjemmesiden mirell.com kan man udover at se kvindebarnet halvnøgen få finanstips 3 gange om ugen, hvis man tilmelder sig og betaler et-eller-andet beløb. Det er altså denne kvinde, der vil give dig tips til hvor mange æbler det er fornuftigt at købe om ugen og hvordan nu med din bilforsikring, og har du råd til 4 værelser i Mejlgade med en SU?:– Jeg elsker at arbejde som model og har nu fundet den perfekte måde at kombinere det med min viden om de finansielle markeder. Sjovt nok får jeg sjældent kommentarer omkring, at jeg sidder i undertøj og nogle gange viser mine bryster, men derimod mange henvendelser omkring det finansielle, fortæller hun.

Jeg har et finanstip til Mirell. Køb en stor, tyk, norsk sweater og behold den på. Hvis min bankmand begyndte at vise bryster... uffa mei.

3 kommentarer:

Al Gorgeous sagde ...

For at quote Dylan: You're an Idiot, Babe!

Lasse Laks sagde ...

we're idiots, babe.

Niels Ung sagde ...

haha great... du surfer spændende steder señor laks

it's a wonder that she still knows how to breathe