søndag den 21. september 2008

Løfter man kan indfri...

Jeg har reklameret med at jeg, denne weekend ville befinde mig i danmarks svar på Congo's Heart of Darkness, navnlig Engesvang på rus-hyttetur. På denne lokation skulle jeg - i selskab med mine medstuderende i litteraturhistorie - ølbowle, høre Pakistansk Surf, spise chili con carne (Benjamin's opskrift der involverer bl.a. kaffe, øl , kakao og Captain Morgan), eventuelt vælte får, drikke Dif, et cetera. I det hele taget agere Viceroy of Entertainment, og stå for div. indslag...

Kort opsummering følger

Fredag 13.00 - afgang i bus (ført an af Crusty Old Dude, der ikke magter at vende sin egen farkking bus?) fra Kasernen. King Lars of Entertainment har købt Gammel Dansk, som han åbner og sender på omgang. Jeg er hensat i småskræmt fryd.

Fredag 13.20 - Vores tutorer sover i bussen. De vil ikke have gammel dansk. Jeg er indigneret, og føler pludselig ansvar overfor vores ellers så glimrende indslag.

Fredag 13.25 - Jeg tager den sidste slurk af vor Gammel Dansk og udbryder for fuld stemme "I Now Declare this Bazaar ... OPEN!"

fast forward til mig; dansende med en pose vin under min ene arm og min 599,- kroners bladhylde til Voldtægtsmand sangen. Kristoffer og mig der freestyler. Utrolig dårligt, vel at mærke. Steffen der vælter sig selv OG tutor Elisabeth ind i en kamin. citat tutor Magnus: "den mand er en Kaosfaktor!"

Lørdag 09.30 - Jeg vågner i alt mit tøj, lugtende uhensigtsmæssigt meget af bål. Jeg har ondt over alt. Jeg har åbenbart sovet på en flaske Gin? Whatever - tager en slurk Morgenwhiskey, og ryster det af mig, fuldstændig uvidende om den rædselseftermiddag jeg har i vente.
citat Steffen: "Det sidste jeg kan huske fra igår er at Kristoffer hælder Geyser Akvavit i røven på mig!"

Lørdag 11.00 - Jeg og to andre hårdt tømmermændsramte drenge foretager et Crusade mod Downtown Engesvang for at lede efter toiletpapir og cheeseburgere.

fast forward til mig: ørlende i en indkørsel - "Alice's Spisested, Øl & Vinstue" fortolker frit og frimodigt "Skineschnitzel m. Kartoffelskiver" til friturestegt spånplade feat. træflis med groft salt. mmmm. det er imponerende klægt på vej op.
De næste timer tilbringer jeg i en veritabel helvedes forborg af tømmermændskramper, krig mod genopstandelse af mit eget mavseindhold og Jannik, der vurderer at han skal skrue en nærmest smaddertrådt kassettebåndsafspiller på maksimal volume, der hvor jeg skal ligge og dø.

Lørdag 16.30 - pludselig sker det fantastiske. Efter et sidste gylpescenarie vurderer jeg mig klar til flere løjer. jeg står op, får et stykke kage og en kopvand. Jeg husker at jeg er Viceroy of Entertainment. Jeg drikker Steffens vin og spiser en portion chili con carne, som er så stærk at jeg stadig har ondt i ganen i skrivende stund, 24 timer senere.

de sidste glimt fra aftenen i går: Jeg fylder Benjamins hestehalemed Cornflakes. 99 luftballons. Lars feat. tequila uddeler Bodyshots på opfordring. Steffen døbes i egen rødvin, og går i Condiment-Frenzy og døber folk i remoulade og Slag-Sahne på spray. tutor-Jonas forklarer hvor fucking syg han er til Quake. Det er ikke engang sjovt så vild han er til det. *knips knips applaus*

... Nu lugter alt mit tøj af bål, men jeg har Karrysuppe, sekundærlitteratur, og en Pony-kontrakt, som DU, THOMAS, har skrevet under på. C-A-M-R-O-N PHONE!!! Vi ses på Hotter'n, bløddyr.

4 kommentarer:

Lasse Laks sagde ...

victor, du er the king of ørl. det er faktisk rigtigt, kære læsere, jeg har skrevet under på et stykke papir, hvor victor har tegnet den GUA GAMLA PONY.

Niels Ung sagde ...

Indlæg læst lyttende til London Calling. Udfald?

DU SLOG THE CLASH, VICTOR!

I 3< love <3 æbleb0ys

Lasse Laks sagde ...

du mangler at lære billy joel tricket.. se frem til marcs blog om netop det.

Unknown sagde ...

læst