mandag den 22. september 2008

Billy Joel-Tricket

Noget vi alle kan relatere til: Ørl. Det er djævelens værk. Men fortvivl ikke! Det stopper nu.
Noget, der må betegnes som noget af det største indenfor ørl-control, må være Lasse Laks' nyopfundne remedie: Billy Joel-tricket!
Her er situationen, hvormed tricket får sin jomfru-tur:

Lasse Laks, Van Basten og Dr. ZÆRUM kom på den smarte idé at benytte sig af Nørre kiosks legendariske tilbud, der hedder 6 King øl for 20 kr. + pants. Meget vigtigt med pants... Samtidig opstod ideen at disse i alt 18 øl skulle være tomme 20 minutter efter første øls opknapning. Crazy shit! Nå men drengene gik raskt til den, og de første 3 var da også væk ved half-time, så det gik den rette vej. Men kurven begyndte at knække halvvejs inde i nr. 4, på grund af mavens kapacitet, som sikkert ikke er bygget til så meget væske.

Da den fjerde, efter 10 minutter mere, var tømt, tog Lasse Laks depechen i sin hånd og udtalte at nu skulle nr. fem ned på én gang. De startede alle tre, men Doktoren og Lasse Laks stoppede efter en halv. Van Basten er en anden historie. Flasken blev tømt med de andres beundrende blikke rettet mod netop denne flaske.
Det er altså 1.66 liter øl i mavesækken. Ikke rart. Så begyndte Van Basten: ”Det kommer op, det her! Det kommer op, det her!!”

Det er i dette eksakte øjeblik at Lasse Laks viser sine Primus-skills og siger til Van Basten: ”Tænk på noget andet. Tænk på Billy Joel's The Stranger.” Van Basten bliver lige pludselig stille, men 10 sekunder efter bryder han ud i ”Only the Good Die Young” og kvababbelserne er væk!
Så hvis du på noget tidspunkt føler at du egentlig gerne vil beholde dit ørl, så bryd ud i Billy Joel. ”Only the Good Die Young” og ”Movin' Out” er mest anbefalede.

Apropos Billy Joel har jeg fundet ud af at min kære oldefar på min fars side har været inspiration til netop ”Movin' Up”: ”Who needs a house out in Hackensack? Is that all you get for your money?” Ja hvem har brug for et hus i Hackensack. Det havde min oldefar. Sjovt at have slægninge i en af the Square States.

3 kommentarer:

Lasse Laks sagde ...

marc, virker internettet ovre hos dig i sengen?

Al Gorgeous sagde ...

Ja...

Niels Ung sagde ...

haha, i er søde og det trick er så money på det billede (tror det er orksprog for "virkelig godt")