onsdag den 28. juli 2010

Khmer Stroem!

UPDATE w00t!

Vi forlod Phnom Penh og Motown Lady of the Lake Beachtrooper uden at have spist noget som helst edderkop. Hn havde faaet hund til gengaeld. det var efter sigende ganske moert. Vi tog nord paa for at se templer ja vi gjorde saa.

[R]Angkor Wat viste sig fra sin bedste side. Det var stadig herre gammelt og fyldt med ENDNU flere kinesiske tourbusser med snapshot-peacetegn-gruppefoto-tossede turister end da det blev bygget for 1000 aar siden. Men on the real - det er ganske overvaeldende, baade paa den der WHAS CAN THIS IS BEING POSSIBLE??1!? maade, men ogsaa paa den der her-vil-jeg-sygt-gerne-vaere-ti-aar-gammel-og-lege-roevere-og-soldater-med-mine-legekammerater kinda facon. Hvis (v)i nogensinde er i nabolaget skal det tjekkes ud - og subsidiaert flippes ud i en-dollars fadoel i den naerliggende by Siem Reap.

Igaar krydsede vi saa graensen ind i Vietnam. (1st time get funky in communist country). I Saigon regner der mere, man raaber mere, og der er een motorcykel for hver 2. person. Det at krydse gaden er paent hids' (For de der har proevet indisk motorvejstrafik vil Saigons trafik ikke vaekke stoerre bekymring end Koebenhavns indre by, som igen knap vil synes at vaere en Rundkoersel i Bindslev)

1 kommentar:

svovli sagde ...

Det lyder som om at det er sjovt.