torsdag den 18. marts 2010

Humphrey Gocart

Jeg synes det er mærkeligt at bloggen er blevet låst. Jeg får at vide at modus operandi herefter bliver en mere eksplicit lummerhed, men jeg tror ikke jeg kan ramme så høje toner. Jeg har en date i aften, og hvaaa, sku' man bare liiige tage hende med til Roskilde og knalde i pøllesøen, ellarrr..? Sådan er jeg slet ikke. Jeg har ikke engang Aalborgothsk accent på skrift.

Så jeg blogger lige lidt for en fremtidig chance for coin, eller i hvert fald renter, bare fordi man ikke skal lade sig intimidere af det ukendte. Jeg har tømmermænd på en torsdag der indeholder en nyåbnet eksamen i et fag som jeg ikke kan finde på First Class, og lige om lidt skal jeg ringe til Dansk Folkepartis ungdom, for jeg savner virkelig bare angst og glat hår. Jeg skal på arbejde om 1000 ærinder, og om 3 timer skal jeg være et sted i Århus jeg ikke ved hvordan man finder. Forgangne Jameson shots hjælper ikke, men jeg er bare så pisseglad. Sætter sgu lige Wheels på Grooveshark og overvejer at mig og den sang godt kunne være en verden for os selv.

Læskobar ville være lidt bedre, hvis volumen var en smule lavere, og Thomas var DJ. Igår var vist Skt. Patricks dag, men alle var fra Frankrig.

I morgen er en bakketop, bag ved hvilken Pelennor Fields ligger. Jeg skal være eksplicit hummer på 10 sider, og springe over hvor gæringen er højest når jeg ikke gider mere. Jeg vil gerne fortjene det, når jeg dumper denne eksamen.

1 kommentar:

Institut Ormehul sagde ...

Sikken jargong, filet mignon.