mandag den 1. marts 2010

Fisso

Som lovet, random lilla pigabarn i fredagsbarn. Hvem end du er. Den her går ud til dig. I to dele. Det var endnu en sådan weekend, hvor vi sad og væltede os.

Harp attack and wine

Fredag står jeg hella tidligt op for at købe Joanna Newsom billetter til mig og min mandekæreste. Marc og jeg elsker at holde i hånd og høre harpemusik. Nu ved du det. Jeg kan også godt lide piger, men mest dem som jeg ikke kender. Det siger Tone, som du til gengæld måske kender. Hun er sød og har mit ur, så jeg ved aldrig hvad klokken er.

Men det ved Victor. !Tumle, rap diskurs her nu! råbes fra et køkken meget tæt på min enmandsseng, og jeg drikker kaffen og mumler noget med strygebræt og spiser tomater. Vi kommer for sent. Jeg når at overveje, om Tone måske også har taget Victors ur. Fisso står så og holder et foredrag om Bikstok og har herre meget trouble med mening og sætningsdannelse.

Jeg giver Lars lovning på øl og vin og danserform og tripper hjem i Lummerland for at spille flash petanque og drikke grape juice med eller uden gin. Flash petanque forward til mig pissefuld i e af de barer. Rasmus Ørum og jeg beslutter os for hinanden og ballonfodbold uden båwsen på, men med skridsikre filasocks og juleøl. Vi fortæller piger røverhistorier og danser uden anskuelsesformer. I seks timer.

Går ned til byen mens vi ringer og vækker en pige fra Marcs hold. Lyver lidt mere og går lidt mere. Møder pigen i flyverdragten og tager med til fest, hvor femten piger og én dreng lige hører Sunset Rubdown. Jeg er glad og siger til en pige at jeg kender Spencer Krug, men så siger vi noget nedsættende om kvinder og er upopulære igen. Det er jeg ked af. Hvordan var din fredag?

Show me the meaning of fest

Lørdag står jeg op og tror på en doven dag og endnu en hidsig nat. Jeg drikker vin med min far og ser pludselig Mads og Peter, som du nok ikke kender, i min sofa med øl og sjovt hår, og de har sat en Girls plade på en pladespiller. Vi hører lige The River to gange og går så mod Niels, hvor der er samlet en snes drenge, der er til øl og vinyl. Det er det allerbedste in this too big world.

Men du kender godt historien om pigerne og drengene og blomsterne og pigerne. Line og Henning og et udvidet partycrew arriverer og vælter sig med os andre. Vi savner Steffen. Jeg får en godnat besked fra min mor. No way, min mor. Vi går aldrig til bal uden tuscher og tegner hinanden in medias face. Niels er glad og kok amok med den volumeknap. Det var sådan en fin aften.

Jeg går hjemad klokken jeg ikke hvornår. Kigger mig lidt omkring og går lidt hjem og spiser grove flutes med ost og falder i søvn ovenpå min mobiltelefon. Vågner søndag aften og har herre meget trouble med at rejse mig, men skal læse et hundrede sider om abort og får læst ti, men en Batman tegneserie og set en film om et dumt æsel. Det kender du sikkert godt.

Nu er det bare mandag igen. Ser du Robinson? Hils Bjarke. Vi ses sikkert.

8 kommentarer:

svovli sagde ...

Vi hørte The River meget mere end 2 gange.

Maffe sagde ...

Puh-øv, der sker altid noget sjovt når man ikke er i byen. Puuuh.

B.S Hermandottir sagde ...

hi hi. Godt indlæg (y)... Har hørt ude i byen at der blev brændt nogle broer i fredags! Ballondans skader din empati, lilla ulla

Institut Ormehul sagde ...

Jeg sidder i enighedsråd med Darkwing Maffe Latte og sætter lige The River på. Så kan jeg designe den iBob, når Bruce er færdig med at snurre rundt.

Peter Møller sagde ...

I morgen vil jeg gerne være fuld i en af de fredagsbarer, qua aflyst forelæsning i mosen.

Forresten: Hvad kan man stille på en lysestage, hvis ikke et lys?

Lasse Laks sagde ...

Ææææææææ! E af de barer! Litteratuschfest?

Maffe sagde ...

wooohoo, det er grimt tøj-tema, så vi kan bare komme i hvad vi plejer. Hurra.

Niels Ung sagde ...

Jeg plejer at gå i pænt tøj