lørdag den 28. februar 2009

Sartre og Batman flytter ind

Yeah! Vi kom, vi så, vi praktiserede indflytning, og subsidiært, udflipning.

Thomsan og jag fik os nogle nøgler, og - som fair retspraksis befordrer det - raflet på Hjorten om værelserne. Den næsten tomme lejlighed blev i går altså dekoreret med ølflasker. Flere mishaps vedrørende både det at stå på sine ben, og at holde fast i ølflasker fortæller os, at der opererer en imponerende, men også lunefuld tyngdekraft i lejligheden. Aftnen begynder at tegne sig som en glimtende profeti om fremtidige aftenglæder for The Fæl-lowship. Den gua Stäfan Kreuzberg hiver et par venner med, og pludselig må jeg prikke Thomas på skulderen og gøre ham opmærksom på, at der er flere piger i vores lejlighed end der er møbler. Win!

Og her må der jo så komme et men.

Idet han tager den endnu ikke afsluttede tøjfjernings-afstemning for pålydende, vælger Unge Niller at flashe hele sin Crazy Horse. En hver fests højdepunkt, bevares, men pigefordrende... er det ikke just. Tænk over dét før du stemmer lilla minkfarmer! Den lilla pi'ah med de gyldne bowser når på falderebet at informere mig om de juridiske hvilkår for hekse-, bøsse-, og generel-urostifter-afbrænding i middelalderen. Aufklärung BEKOMMEN!

Mig og Snegleminister Larz smutter forbi ÆK-fæææsst og danser med perfomative mennesker og deres performative konfetti. Vi må sande, at også her figurerer hefty gravity, da en young buck tager turen ned af alle trapperne. Lars' riiimli rowdy veninde Rohirrimaja (atlasindehaver) agerer Florence Nightingale.

Jeg hopper ud af Euforen, når liiige at hilse på en Krom Krom, der så vældig lidet Pain-Pumpende ud, og lader Hot Dog Bar afrunde aftnen (og indlægget) på den fantastiske note, der hedder Jumbo Burger Bacon Cheese Sandwichan.

4 kommentarer:

Al Gorgeous sagde ...

Jawl det er godt! Vi Re-upper den fest i aften, med Gigtmaschine og Buggelicious.

Maffe sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Maffe sagde ...

win. win. win. revanche und touché heute haben wollen, können?

Niels Ung sagde ...

Ja mand, rul nu den dej thugz, de piger var allerede LEAVING LAS VEGAS FFS!