tirsdag den 20. januar 2009

Kompost never sleeps

JA. det er ved at være en dårlig joke det med afgangen som plankeprez. Så nu på denne, Obamas inaugaration-night vil jeg ikke undsige mig den sidste uges hårdnakkede strabadser. Så her altså krøniken herom.

Det startede med en julefrokost og en releasefest, der allerede er omblogget - ligeledes er blindboyseskapaden påtalt. MEN på midten af min vej igennem planken (intertextualice ftw) gik der galskab i den og en simpel bøn indledte min og thomses københavnertur:


Det skulle der imidlertid ikke blive noget af. Snarere blev vi taget med til Brandes domicil, hvor den Lilla RoseSatan indtraf og gav os et skub i den fæle retning - Vi går på understellet med en Rhazul, der tager over, da Brande går hjem (det er Planken eller Banken, min fina vän). Flashforward til Thomas der ligger ned på Moose og råber ind i en telefon at jeg er en quote unquote "fæl taber". En pige der måske nok egentlig syntes jeg var kysværdig vælger at lade være, da der quote unquote "ikke er noget fremtid"...i mig. [her kunne man antage at jeg kunne se en tendens, men FANDAN TA MEG om jeg vil lytte, red.]. Vi sover i Brandes seng, da han tager på job - og vågner til den blide lyd af hans svenske pige-roomies, der taler om egen Hummus [Hhååmmæz, red.] produktion - hilarity ensues


Dagen skulle blive fin - idet vi møder Jensemanden, der imponerer med sin viljestyrke til ikke at drikke, og tager med os, Brande, Rhazuk og PlovPlov på Rust - helt ædru. hvilket vi IKKE bryste os af:

Ellers var der et lilla besög på sta'en dagen efter og ikke mindst min fatale zæz-mødom, der blev taget - ikke som forventet af Kasper, MEN af den fæle fæle fjende Ratsaputs/Ratatouille/Ratmachine - queue mig, der ørler under et bord på Andy's. Det indledtes ellers så fint med at thomas gav en pige et glas vand, og derved må siges at være kvalificeret præst.


Jense tager med til Århus, lokket af at skulle drikke med digtere. vi ifører os sort neglelak og lolle-filosofien indtræder, da vi finder ud af , hvad afgrunden for enden af planken er fyldt med. Navnlig remoulade. ring hvis i vil have det forklaret, jeg orker det ikke nu. Et lille situationsbillede er en Burger King tur:

Kæmpe Bonde Spasser: "Er du bøsse? Du har neglelak på."

Jense: "Nej det er fordi jeg er digter."

Kæmpetabernar: "Er sådan nogle ikke normal osse bøsser?"

Intet indlæg uden at Dyrlægens kvindetække skal hyldes:Vi spiller falling down på mundharpe for en pæn pige og får det ret kategoriske svar "Ej stop, helt ærligt. Jeg går på Kons". Men det kuer ikke jens - for som han siger.

Han scorer en pige, der er på date, og kaprer en taxafuld piger, vi andre havde talt pænt til. [Ordbogsopslag: blive taget ud, at; red].

Næste dags fabelidiot-idé om at tage til Aalborg bliver spoleret af DSB. FailWin!!1!!!eleven! Aftnen klimaxer hos Birkenbævzen (Kirchen-Kellchen), da jeg får et shot finsprit og går i seng.

Selvom Facere siger, at Planken ikke knækker, men man kan falde af den, vil jeg lige afslutte med DEN GUA GAMLA BONUSMATERIALA! Plankefar Rasmussen 1 says:

Planken er ligesom et eventyr: fuld af farer, mærkelige væsener og forunderlige oplevelser, og sidst men ikke mindst et sted, man skal huske at vågne op fra. Hvis man får ketchup i hovedet på Burger King skal man skynde sig at free-wheele op til nogle digtere, der sidder i en improviseret sofagruppe og hører AIDS-pop. Især hvis man er in a relationship. Det eneste råd jeg kan give er: lad dig aldrig kue af heksen bag døren, for hvis du spørger hende om noget hun ikke forstår giver hun dig måske en tur i kedlen. Peace out.

Nu skal jeg til Dublin og se om jeg kan Sophrosyne den lidt med nogle digtere. Det kan jeg ikke. Fuck mig og fuck min mentale sanitet.

2 kommentarer:

Lasse Laks sagde ...

det er sgu hårdt at være en taber.

Niels Ung sagde ...

haha åh shit, men det er virkelig fornøjeligt at læse om