søndag den 25. januar 2009

Death of a ladies man

Min roomie holdt så fest igår uden at informere mig. Lige pludselig var huset bare fyldt med de der mærkelige typer.

Igår var et win - lad det være sagt med det samme. Ovenstående blev sagt af min roomie til en gæst for ca. fem minutter siden. Han har ret. Der var spontant inviteret til Cruzaresfest i sulfohytten. Men de mærkelige typer er mine venner, og man vækker ikke opgangen ved at spille musik kl. 23. Nuff said.

Det var også igår, hvor jeg valgte at ringe til en gymnasiepige for at spørge om hun ikke vil høre en Lou Reed plade med mig. Hun foreslog ikke særligt høfligt, at jeg skulle slette hendes nr. med det samme. Nuff said.

Men hey, i aftes så vi verden skærrende klart i de tidlige morgentimer på grund af sprit og søvnmangel. I aftes fandt Birkebævs sin Randi, Martin overtalte mig til at bruge mine sidste penge på sprut og jeg diskuterede Man on Wire med en 7/11 vagt.

Nu handler det vist nok bare om at finde en at dele remouladen med.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det var ikke min gymnasie-pige du ringede til, vel?! Har været lidt nærvøs angående evt. misbrug af det nummer?

Lasse Laks sagde ...

nej, det nr. fik jeg desværre aldrig! får du stadig frække mms'er?

Niels Ung sagde ...

Det er i hvert fald truef in part

"drenge, hvem er med på spas lørdag? jeg tænker lionbar og cam'ron phone. der er raggapakhus på studenterhuset, så der skal vi nok ikke lige hen."
- citat Laksefar
21. januar 2009 23:44

Men hey, en win er en win, og uanset hvad så var det fanme sjovt at være på planken igen.
Plank! plank! Vi' ti' ba' nu.

Lasse Laks sagde ...

måske, niels, vi skulle switche til plan b - at planken er uundgåelig, men at den kan knække, hvis man opholder sig der for mange gange på sådan en måned.

Niels Ung sagde ...

fuck mand, min er flækket sygt,
jeg har mad dollar fail.

well...

Lasse Laks sagde ...

da victor og jeg var i kbh spurgte victor - og optog dette på diktafon - en amnesty international chaser om planken kan knække. svaret lød prompte: "jeg har opholdt mig meget på afrikanske piratskabe og svaret er nej"