fredag den 15. august 2008

Proffessionelle vurderinger (pluralis?!)


Nu om dage er der ved at komme nye bawlere på suppan... den gode thomse aka dj luksus-hæmningsmangel har oppet sig og startet sin sangskrivningskarriere, og jeg har som gruppens selvudnævnte litterat fået den utvivlsomme ære at anmelde hans penmanship.

For det første må man forstå at thomas virkelig, virkelig hører slet efter når folk taler. dette er selvfølgelig væsentlig problematisk, hvis man ønsker at kommunikere med ham. men alle talenter kommer med en pris, og hvis du elsker [din hørelse] skal du [virkelig være til bullet for my valentine koncerter i en uge], som Conor Oberst jo siger.

Nå, men kort fortalt resulterer dette måske egentlig koncentrationsmæssige handikap i en række faux pas. Hvis cat power siger et, aftvinger det, med thomse's stream of consciousness-hjerne noget helt andet, som i senere vil erfare som et Stand on Zanzibar hit (just you wait!).
Denne fremgangsmetode har så den svaghed at man må vente på at hans Muse bevæger sig op fra sovesofaen, hen til skrivebordet og i det mindste tager nogle bukser på. men når den gør... uffa mei for en singer-songchauffor!

Alt i alt. Vores alle sammens Thomas Vintage, den eneste musikentusiast der er gået ind i thomas buttenschøn med vilje, er efter min bedste vurdering fulstændig syg i hovedet. På den lækre måde, though. For enhver fornuftig aebleboy skribent må nødvendigvis være Zizexy at se på, have en storhedsvanvittig tankegang (thomas :"Victor, du må gerne sammenligne mig med Matt Berninger"), og den fulde forsåelse af, at rollespil er så meget vigtigere end hvilken håndtaske der går bedst med de der hæle (glæd jer til www.eventuel-ork.org)...

Ingen kommentarer: