mandag den 18. august 2008

Having Sangria with a Bum

Der var lagt op til hvad der populært kan kaldes "the second coming" idet tre stks Aebleboys a.k.a eventuelt.org's kælne undersåtter, skulle til koncert med The National.

Bastian Kelloggs og Marco Van Basten tog toget til Århus, city of such Lisbeth, onsdag eftermiddag, og efter et par timers transport og indkøb af kylling/bacon sandwich, fandt de to sig stående sammen med Lasse Laks ved genbrugsstationen. Alle mennesker kan noget. Bastian kan have bacon i ansigtet.


Aftenen fortsatte med skidt hvidvin og en blok post-it's, og Lasse Laks og Bastian Kelloggs fremtryllede en hel kavalkade af navne på Post-it's, hvor Bastian Kelloggs valgte at tage en del på sin hvide skjorte og lignede herefter en anden Conan Lurbakke. Her stødte Frk. Jazz til gruppen, og efter lidt medbragt Newcastle Brown Ale, blev en taxa konfronteret med adressen til Train, og kursen var sat.

Inde på Train var stemningen høj, og ølprisen højere. Opvarmningsbandet Efterklang havde spillet da de fire ankom, så der blev hurtigt fundet pladser.

Under koncerten blev der danset og drukket en del, med øl i næsen til følge for Van Basten, hvilket ikke just huede ham. 

Høj på fed koncert gik de videre, for udenfor at støde på den kære Niels a.k.a Niels Young, og alle fem gik på bodega for kendere: Kurts Mor, og senere på Sherlock Holmes. Aftenen er svær at beskrive med ord, så derfor:

Torsdag kom, og havde en del tømmermæmd med sig, men efter chill i Frk. Jazz's lejlighed, tog de tre Aebleboys ind til Århus by, fik en ordentlig røvfuld junkfood og en god sightseeing, som blandt andet inkluderede Byens Burger, Uniparken og en måge. Her er mågen:


Ingen kommentarer: