tirsdag den 19. august 2008

Feinschmeckeren på fransk visit

Mandag åbnede Bjarke og Ørum så dørene for deres midlertidige bolig. Stedet er campingvognen La Odeur Fatalle i Blommehaven ved Marselisborg. Som det vil fremgå af dette indlæg er det i rare grønne omgivelser, og man kunne foranledige sig til at tro der var tale om en frivol omgang Tant und Fjas, men tag ej fejl, der er ordensregler af nærmest fascistisk karakter. Man må ikke tage på arbejde andetsteds, og der er streng fysisk afstraffelse for at invitere gæster indenfor i regimet. Man må kæmpe for sin Franzwahrfell (Alsacisk stavning), og for at komme ind som gæst må man bogstavelig talt hoppe over et pigtrådshegn i en skov. Er det smukt? Ja. Er der i realiteten udgangsforbud? Ja. Er Blommehaven ved Marselisborg verdens mest naturskønne koncentrationslejr? Ja igen, Steve McQueen.

Kald det en blommehave, men jeg er overbevist om en overhængende fare for at komme til at høste Vredens Druer, hvis man opholder sig der i længere tid. Ikke desto mindre tager de unge herrer det med let hjerte. Her affotograferet smilende med deres fælles adoptivbarn og diætplan Basmati Reis:
Men.... når al kritikken forstummer, må man give et godt, gammelt, traditionelt dansk word the fuck up til disse drenge for at tage benene på nakken, nosserne i hånden og forlade deres respektive møgbyer, et projekt jeg snart vil støtte op om - og dét er bare fedt. Glimrende initiativ (Bjarke du har en god far. Kiss ya Daddy!)
Fra sidste uges strabadser husker jeg kun lidt. Et hårdt gulv, en betydelig mængde ringe vin, og nogle branderter der - med den glimrende overinspektør Dover's ord - bedst kan beskrives som:
"...en epidemi af hønsepest eller svinefeber eller sådan noget..."

Ingen kommentarer: