fredag den 24. august 2012

There Is A Light That Never Goes Out (i din røv)

Nu vil jeg også blogge, thi det er så skrævens længe siden, og i kommunedrift finder jeg at mit eneste litterære output er SMSer, og det er tragedie.

Først hund:


Så hund:


Jeg sidder lige og hører Red Fang feat. Nephew (Henter noget mere hund i fortiden) og tænker over absolut intet. Jeg skal til at være sådan en kalifat i filosofi fra på næste mandag, men lige nu ligger jeg og sovser sødt i et kommunalparadigme der i alle sine tidlige morgener og fedtede nætter, ikke rigtig fordrer nogen bekymring over ting som bogkøb eller forberedelse. Det jeg helst vil er at tegne Bjarke der råber af en Nazgul, og spise chips.

Man kan ikke sige "kuller" i ental. Hvis man brugte en smuk ung kvinde som guitar ville hun nok dø. Åårhus er Europas kulturhovedstad, men jeg bor overfor McDonald's. En ting jeg pludselig husker fra Afrika er at de brugte bøvsesnak meget. "Jeg er vegetar" på arabisk er "Ana nabati". Jeg har fire læderkameler som jeg købte i Marokko. De var en vigtig del af verdens bedste scoretrick, som jeg har glemt. Jeg skal lige ud og lægge en beslutning. Have you ever mustered the Rohirrim? Have you ever mustered the Rohirrim... On weed? Jeg ville ønske jeg havde en venskabs-mikrobølgeovn. Hvis jeg skulle dømme Steffen for noget ville jeg give ham sødstraf. Hvordan virker lyn? He doesn't look gay, he just looks like a pilot. IKEA Blogreol? Rema-K? En knark med en Sekstant, kaldte de ham. Ville jeg gifte mig med en pige der var bobslæde fra halsen og ned, hvis det var min skyld? Hej, skal jeg være dit tyngdefelt i nat? Ornefortunately not. No Balrog no cry. Perfekt billede: Prinsesse Mary der smutter mandler. Der var begravelser i Spanien den dag de vandt VM. I love the smell of PayPal in the morning. Maybe life isn't a movie. Jeg troede det var en hund der logrede, men det var bare en mand der fejede med en lillebitte kost. Må jeg drikke af altanen? Jeg er Sauron, jeg har bjælder på. Vil du være mein nigger? Für life? Hvad er den nyeste film man kan få på VHS? Hvad giver man manden der har alt? En æbleskivepande mere.

Hund:


Hund:


2 kommentarer:

niels ung sagde ...

ONE LINE DEATH PUNCH MASTER CHAMP!!!!!!!!

The Gunslinger sagde ...

CORPORATE CATCHPHRASE DEFMAESTEREE??