søndag den 19. august 2012

Procrasting with a purpose

Hej smukke folk. I den allerseneste tid har jeg af oplagte årsager gået og tænkt lidt på, at der bliver færre og færre æbler i Århus - faktisk er det som I er snævret ind. Kom så i tanker om, at jeg har skrevet eksamen (Nietzsche 1993: ??/%/&¤%&#) mens nogen er i Sommerhus og vi har været meeeega meget ved Chiller-Miller og at det er fordi ham der er 24 arbejder 24/7 og at der er pissekort til København med mere.

(Fun fact: jeg troede indtil for ca. tre en halv dag siden, at ham Peskiiiv synger "Karlen broderer, mama!" i den der sang med ham manden der... der er garanteret flere!)

Og så til det væsentlige: i morgen afleverer jeg en bastard af en opgave til en tilfældig person ved et langt bord et sted i Nobelparken, og det vil jeg gerne fejre med en sjus eller syv milliarder ligesom Tumle (jeg kommer snart til København promize ed boy), og om det bliver alene eller sammen med andre er bestemt ikke dét det skal komme an på... men jeg foretrækker jeres selskab. Fun fact #2: man kan ringe til mig - på mit eget nummer. Well fuck me sideways, right?

Tirsdag skal jeg male, onsdag skal jeg flytte, torsdag skal jeg slibe gulv. Fredag kommer Van Gnomas aka Nørrebros Umaskerede Sovsejævner aka Goblin Dwarf-master til byen, det er nok med 50-60% sikkerhed, det er også en måde at blive afkalket på, skulle jeg hilse og sige.


 

1 kommentar:

niels ung sagde ...

JEG KAN MÆRKE DIT JERTE