mandag den 20. august 2012

Gee Willickers Batman, It's the Freud signal

Hvad betyder det når man drømmer at ens tidligere udlejer har lavet ens tidligere værelse om til et industrielt toilet? Eller at man skulle skrive en eksamen, men ikke når det fordi man farer vild i Stof 2000? SKAL VI HØRE HVAD FINAL FANTASY VII HAR AT SIGE?????:


Hmm.... vælge måskeik og tro ham han æ skurk ved ik hva drømmetydenin er.  Skal vi måske i stedet spørge Clouds heksekæreste INDEN HUN BLIVER HUGGET MIDT OVER (OMG SPOILER if u didnt want find out, quit now, reverse time-space-continuum and unread previous sentence sometime lol):


Hmmm eller ok på vej til appotæk i guess.... hva hvis nu man hedder lissom en filosokopter?


I hvert fald: glæder mig til vi igen kigger hinanden i hinderne, mit syn er ikke sløret det er DUAL VISION! Jeg har fået lidt øller og viner i København, men stadig ikke noget der ligner et Limit Break, har heller ikke været på æ Stad endnu kan man sige. I stedet kommer jeg måske til Skæring festival engang, i hverffal spiller jeg med en musikalsk frysepizza prætentiosa aka No Magnums (We id liking Daim-is much better :)), og så håber vi ses og jeg tror at det sker eller bare på et kro-ophold? Århus Fez-uge YA MO B THURR?


1 kommentar:

niels ung sagde ...

haha, final fantasy hehe.

WE MO BE HURR :D