mandag den 6. august 2012

My Friend had Nostalgie

DEL I: Hologrammet spørger pænt

Help me, Homie-Wan Kenobies? 

På lørdag d. 11 august flytter jeg til Købbe med Maja, og hvis der er nogen der kan og vil hjælpe, så bliver vi beærede over i bærer (somehow you carried me all these years anyway). Balladen starter klokken 9 i Rokkefortet, og rykker derefter op til Kolle. Vi er færdige ved halv et-tiden, vi skal med en færge klokken 13. Det er også derfor det ligger så håbløst tidligt på en lørdag, I know. I må gerne droppe en commentæwi, hvis I kan og vil.

DEL II: Be gentle, I Bruce easily

arj lavær sjøst jeg pissekilden lololol

KÆF et trip i tre dage, søndag nat som altid er jeg klar til grundig trepanering. Manien var et brændstof lige før, bagefter sidder den i sjælen som afløbsrens, prøv-at-smid-mig-væk-kultur. Men jeg vågnede i morges til lyden af regnen der rydder op, på en måde er jeg klar til alt muligt nu. Jeg skal ud i ikea og have SNODD.

What trubbel had started all of this? Weekenden kondenserede på en eller anden måde de sidste år i omvendt rækkefølge, Rokkefort og pladdertur på sway torsdag, McD og whatthefuck for et humør er verden i, men vi har det godt, ikke lunefulde, kun lune fugle. Fuldkommen u-unikke sandkorn men den her sofa er en tidslomme, alt hvad har har jeg hugget. Ude at spille fredag, solskinnet hjælper mig med at spotte en ny helt hver gang jeg kigger op, det plus røgmaskine giver overmenneskelige kræfter. En tanke jeg ikke har haft er bare en ven jeg ikke har mødt endnu.
Og så på Ry i Lørdags, tyve shots gør rappere dårligere men sjovere og derfor bedre, gearet hedder paryk og human teethbox, det rhymer i mit hjerte, Klaske med sin far, svært at rappe om tis i numsen i andet end dobbelt tempo. Fortiden findes som forestilling i nutiden, vi hænger som minder i søjlerne, sentimentale Koalabørn griber i hukommelsen efter lysglimt fra puppestadiet. Hvor meget sennep går der på en Bæwi, orange bælte i Japanslås er stadig en portion dårligere end sort bælte i Negerslås.

The point being? Tenth Avenue Freeze-out er en sang man kan stå på skateboard til, og i dag forstår jeg, at den ikke bare handler om Bruce der vælter forladt rundt i New Jersey-natteregn og leder efter sin Mojo, og så får Clarence med i bandet, og så i en vision ser sin fremtidige succes, "I'm gonna sit back right easy and laugh/ when Scooter and the Big Man bust this city in half". Jeg ved ikke hvad en Tenth avenue Freeze-out helt betyder, men jeg har boet på et Raskolni-room og hørt de gode drømme snakke med de onde, og det   behjælpes VED JERES HJÆLP, det handler dette indlæg i hvert fald om. Vi ses her.

5 kommentarer:

niels ung sagde ...

HEJ JEG VIL GERNE HJÆLPE DIG MED AT SAVE DEN GREN OVER JEG GODT KAN LIDE AT SIDDE PÅ :'(

homie 4 life :)

Lasse Laks sagde ...

yo hvis der er brug for hjælp herovre holla at your boy

Lars sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
The Gunslinger sagde ...

De møbler kommer til og FORTRYDE den dag de blev til møbler mand

Boghurt sagde ...

Mayo, jeg er tll bryllup lørdag desværre.