onsdag den 25. november 2009

Kære dagbog

Kære dagbog.

Nu tror i nok der kommer et helt vildt personligt indlæg. Snydt. Det tør jeg ikke så fåg det. Jeg spiste ikke kød i går, for Niels vil kan ikke tåle død, terror, sorg, gråd, skrig og alt andet der foregår på Danish Crown i Slagelse. Men jeg skulle lave mad, så retten bestod hovedsageligt af fløde for lidt dyr skulle jeg jo have i ham(Herning-fail)((Maffe von Tærtefyld, du er den smukkeste herningenser siden Bjarnen Riissen)).

Flash centerforward: sidder på musikcafeen og hører californisk syre-prog(af mangel på bedre prædimissekat). De spiller ca. 4 numre i løbet af halvanden time, og der sidder en Lisbeth og en Stine bag hver deres tromme og slår den samme takt og rytme i en halv time i træk. Det var fantastisk og transcenderende transcendens transcendent(påtaget lol-akademisk anyone). Maffe udtaler efter koncerten at hans krop tror den har røget hash. Meget rammende, selvom det nu ikke blot var min krop som var af den overbevisning(hvad betyder det?). Nu skal jeg tilbage til det der job that slowly kills me, men så skal man bare huske på at der kun er 8 måneder til sommer og all the most important drinkers in Århus are æbler.

VI SKAL DANSE NOGET MERE.

6 kommentarer:

Lasse Laks sagde ...

det der er fandme godt.

oh boy.

Niels Ung sagde ...

TØMMMERMÆND!
ARBEJD PÅ KONTOR!
DU FOR FED!
FED T SHIRT!

Maffe sagde ...

Der er en Danish Crown i Herning... der lugter af prut, lige i nærheden. Genesis, genesis, genesis.

Lasse Laks sagde ...

If I look really deep into my heart, my focus is not Lacan, my focus is not even politics, my ultimate focus is Mads Plovgaard Lehm.

Niels Ung sagde ...

Hahaha... Comment of the week Thomas (m. Zizek-udtale uffiechorus)

Anonym sagde ...

Hello! Can you tell me how i can register mail at google [url=http://google.com]google[/url] http://google.com