onsdag den 11. november 2009

Det er lige nu, at man ville ønske sig, at andre af Æbledrengene var fulde. Jeg begyndte på Jim og Tommy da jeg havde ca. 2 timer tilbage til at producere 2,5 sides kloge betragtninger, der ligesom på en måde skulle indgå i det jeg i forvejen havde skrevet, og det gik fint, især fordi jeg drak. I mellemtiden sad der fem kandidatstuderende i køkkenet og drak lystigt, og jeg ville være med, så opgaven blev hurtigt færdig (og bedre end man skulle have troet), og jeg joinede. Men så var der kun Heidi der bor her, hende, der var Connie fra Vestegnen til vores Kolle-fest forrige lørdag, og det var hyggeligt. Nu sidder jeg med to drinks - en gin/tonic og en white russian - og henter nok meget snart en ny øl. Der er ikke flere nyligt uploadede Starcraft-kampe at se, hvem er fulde?

P.S. Jeg er i dén grad klar over sandsynligheden for, at nogen af jer ser dette her i tide, men det er stadig fedt at skrive det.

P.P.S. Jeg elsker dig, Peter, du er smuk og god til at sige sande ting selvom du godt ved hvor de kommer fra. KYS

3 kommentarer:

Lasse Laks sagde ...

jeg får min 12 årige fætter på besøg til en omgang counter strike og matadormix.

ellers var jeg fjong.

white russians 4 life. george harrison rest in peaz!

hvem vil med i fredagsbar fredag? og så rock og rul med vores yndlings tv-vært på pustervig.

Niels Ung sagde ...

ich habe RUMOURS gehørt das es gibt LITTERATURPARTY am LITTERATUR.

R4M3E3 sagde ...

har I helt glemt at tænke på varanens tarv? Hmm... Hermed en lille (moterhfucker=)redeemende reminder =
http://www.dr.dk/bonanza20_assets/Entrance.aspx/cat/6/Video/55909/title_ast/asc/2/Huset_p__Christianshavn__46_84_Varanens_tarv