søndag den 21. december 2008

Kernesundt kernehus?

Julen er over os! Løb for livet.
For nogle står december måned på arbejde fra morgen til aften, da der er brug for ekstra hjælp til at klare juletravlheden. Det er den kategori jeg selv hører under.
For andre står december måned på læseferie til eksamenerne i januar måned. Eller... Lad mig omformulere: At gå planken ud så mange gange, at BisBis kigger på dig og siger: du drikker for meget.
Denne kategori hører resten af æbleboys-crew ind under, komplet med nærdøds-oplevelser (læg aldrig dit liv i hænderne på Bjarke, når han han står med en avisbudsvogn), og udvidelser til det efterhånden omfattende Æbleboys drinkskort (Blind Boys, here we come).
At kunne se dette impending Ragnarok lidt på afstand, har givet mig en indsigt, som ingen af de andre Æbleboys kan se, da deres evne til at fokusere er reduceret kraftigt i disse dage.
Jeg ved nu, at som de usprøjtede, økologiske sensommerfrugter vi er, vil vi have en storhedstid som ingen andre, og opleve verden skærende klart, med få brune pletter. Men vores forfald nærmer sig hastigt, og vores skønhed vil ikke vare evigt.

In other words: At this rate, we'll die before 30.

7 kommentarer:

Lasse Laks sagde ...

du har nok ret, sofrosyne faileren virker nærmest som en realitet. men er det kun planken, der tæller? næppe. marc, hvordan kan det gå fra, at vi to sidder og ser en woody allen film til at der er mad rowdy pølsefest på mit prinsesseværelse? viljestyrke, HVOR ER DU, LILLA MIKE SHERIDAN?

Niels Ung sagde ...

Sofrosyne er ikke et fail, drop selvbedraget æbledrenge! Dommen står på frihed: tro ikke at du er noget definitivt! Vi er afholdsmænd hvis vi vil og vi vil hvis vi vil ville, og nok vil vi ikke vælge afhold og askese men moderaliteten er potentielt realitet! NO TEARS IN HEAVEN!

Lasse Laks sagde ...

perhaps word niels. 2009 we can make it we try just the all of us.

Niels Ung sagde ...

perhaps word indeed, sammen er vi stærke. infomercial: pt. er jeg en Pari' og har drukket moderat 72 timer i streg!

BLACK PRES! YES WE CAN!

Lasse Laks sagde ...

åh og så i pari, well, jeg lærer af mine fejl, har begået mange, TRO MIG! det er de fries melodi jeg synger.. er på vej væk og båden den gynger.. god jul, venner.

Niels Ung sagde ...

Piaf rocker min verden mens jeg sipper på rød & vin. Laid back. Citat fra bogen "Faldet" af den berømte franske LØGNER Albert Camus:

Det er sandt, at vi sjældent betror os til dem, som er bedre end vi. Vi skyer snarere deres selskab. Som oftest skrifter vi over for dem, som ligner os, og som har samme svagheder som vi. Vi ønsker ikke at forbedre os, ikke at blive mere ædle: For så måtte vi jo først og fremmest finde os i at blive anset for svage. Vi ønsker ene og alene at blive beklaget og blive opmuntret til at følge den vej, vi er slået ind på. Kort sagt, vi ønsker ikke at være skyldige længere, og dog vil vi ikke anstrenge os for at rense os. Ikke kyniske nok og ikke dydige nok. Vi har hverken energi til at være gode eller onde. Kender De Dante? For alvor? Det var pokkers. Så ved De, at Dante har engle, der er neutrale i striden mellem Gud og Satan. Og han placerer dem i Limbus, en slags vestibule til hans helvede. Vi befinder os i den vestibule, kære ven.

GLÆDELIG JULES A MES AMIS! Uden jer er min fail først uudholdelig.

Victor Owie sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.