torsdag den 25. december 2008

6 Indlæg du skal læse før du går ind i en dør.

Glædelig LOLidays ønskes alle, store som små, smudsige som rene, Pandebåndsbærere som Loop Troop fans! Undertegnede, den nyindsatte Plankeprez (der mig bekendt ikke har failet endnu!), er i København og har været på plankebaren McKluud juleaften feat. to brødre og et tvivlsomt klientel. Fysisk udslået som man bliver af af drikke med min familie (druk-Kennedys) savner jeg utvivlsomt nogle goder. Så jeg har samlet en række essentielle indlæg (uden smålig skelen til rækkefølge), for at styrke memorabilia-faktoren på vores lilla bloggan! Værsgo dreng.

Menig Hermansens Lidelser
Vi starter way back - Bjallis i trøjen. Det er stream of consciousness, det er poesi, det er hamrende retarderet. Smukt.
http://aebleboys.blogspot.com/2007/08/more-than-deling-med-ulkker-storsm.html

Kurerens fødsel
Flash forward til nutidens HermHerm. Peberkværnende, dødsforagtende Herm. Han beretter om et communikation-fail af Marckromayn, på en dokumentarisk, men patetisk medfølende måde. Afskyeligt men strangely infatuating.
http://aebleboys.blogspot.com/2008/12/hva-d.html

Kvadratmeter Epoke
Apropos vor Marc - I en lang periode co-prinsesse på Thomses børglumværelse's 12 kvm. Når afstanden er lille, er samværet uhyggeligt intenst. Dette indlæg er et skoleeksempel i nær-uforståelig internness, ham og Thoms imellem... Bygget på dårlig hørelse og lektielæsning, vel.
http://aebleboys.blogspot.com/2008/08/jeg-starter-i-overalls.html

Roskilde '08
Bloggen fødtes vel med en impending Roskilde Festival in mente? I hvert fald er denne, min egen dokumentation af den for os dybt essentielle Roskilde '08, et stramt produceret film- og billedekstravaganza. Vi bloggede den ass, vi sang hits, vi supersoakede den Ho. Hold udkig efter den nu gamle kending, vores eksistensgrundlag udtrykt i en drink.
http://aebleboys.blogspot.com/2008/07/ordbogsopslag-blogge-den-ass-at.html

Paris
Mindst ligeså skelsættende var Paristuren.... antager jeg! Jeg var ikke med, men LasLaks' formidling er sublim - begreber som KromKrom, Pump the Pain go KindKontinent udsprang af præcis denne Voyage Superb.
http://aebleboys.blogspot.com/2008/08/quel-voyage.html

Victor som arbejdsløs
Jeg havde ikke noget job, og ingen udsigter til et. Mine nætter foregik på Aalborgs gennemblæste gader i selskab med promiller galore, mine dage foran skiftevis photoshop og klaveret. Det taler for sig selv:
http://aebleboys.blogspot.com/2007/08/bleboys-tager-medieverdenen-med-storm.html

Således - Julen takker langsomt af, Planken knirker under mig, og jeg ønsker mig intet andet af det nye år end at overleve at stå ved et punchtable og sluge Camronphone. Lad Werther forgå, og Lolcats overtage det litterære marked.

Møssarhz.

1 kommentar:

Lasse Laks sagde ...

dejlig opsamling. hvor har vi været åndssvage, det er godt, vi giver mening nu, LILLA MIKE SHERIDAN!