onsdag den 10. december 2008

Hva æ' dæ'?!

Jeg vil nu berette om selve kernen af det at være en Æblebooooayih, og hvordan det kan have fatale følger for en ellers fredelig aften der tager fart en ganske almindelig torsdag (eller onsdag?) aften på Studenterhuset:
  Hovedpersonen i denne tråd er mere eller mindre frivilligt Marc Aurelius (Kureren efter netop denne aften) der efterlader sin pung hos en ægte smørrebrødsjomfru af en flot bartender (en pige), der rundhåndet og uselvisk beslutter sig for at aflevere denne brune læderskat tilbage til dens retmæssige ejer. Marc sidder i en svært snæver vinkel med et meget begrænset udsyn til selve festlighederne og er dybt optaget af sin øl da pigen kommer ind fra højre og fredeligt afleverer pungen. Hvad der virker som en posttraumatisk reaktion senere og efter Marc's udråb "Hva æ' dæ'" (hvad er det? red.) til denne skræmte pige, bliver joken, baseret på den pureste sandhed, pludseligt nærmest bibelsk - og ender i noget lignende dette frygtindgydende indslag:

Forestil jer at dette er begyndelsen mine damer og herrer. Blot timer senere, og efter at både Marc og PlovPlov (opkaldt efter sin mors ben) er blevet drevet på flugt, vender den resterende del af de fortabtes crew snuden mod Buddy Holly, hvor der bliver lyttet Rapmusik og vinket til åbenlyst retarderede piger, der aldrig har lært at vinke tilbage - hvor klog er man så egentlig? Vi er på Heidis vidner til ubehøvlede tøsebørn der ikke kan se det fede i hverken pandebånd eller slips, og at vi iøvrigt var hinandens modsætninger den aften, nærmest som et gennemgående fysisk tema. Jeg lærte, at man altid bør svare "ja" til spørgsmålet "studerer du IT her i Århus?" for ellers er der ganske enkelt ingen fjas tilbage i denne Paradise Hotel seende, Social Club gående, Se&Hør læsende, Infernal diggende og Cocktail drikkende by... 

3 kommentarer:

Lasse Laks sagde ...

smukt! og her sidder jeg så på læsesal med vildbabs ovesen og drikker øl kl. 0500 om snart sunshine og lur mig om ikke vi ved vi er lost. everybody knows this is nowhere. HEY BAGER ÅBEN SÅ!

Al Gorgeous sagde ...

Virkelig smukt. Og her sidder JEG så sammen med Brande og drikker kondivand, og tænker tilbage på den smukke aften. Jg har stadig ondt i øjnene.

Niels Ung sagde ...

Smukt (and oddly informative). Og her sidder jeg så hjemme på en fredag og drikker 7 vestfyn classic og er helt enig med Lou Reed i alt.