mandag den 15. september 2014

hestlig hæs på hæslig hest


Nu har jeg skrevet dette indlæg tre gange og istedet for at symbolisere min træthed overfor samfundet, er den trætte cowboy kommet til at symbolisere min træthed overfor min egen mangel på evne til at formulere mig. Derfor hermed bare konklusionen:

Det er i orden at blive provokeret af den subjektive vold som at blive slået eller få kastet ting efter sig. Der kan man ikke fortænkes i at miste besindelsen og måske slå eller kaste noget igen. Det er derimod ikke i orden at blive provokeret af den objektive vold, som når markedskræfterne i samfundet afstedkommer ubegribelig lidelse og armod. Jeg må gerne skrive et mavesurt debatindlæg til Politiken - med masser af "Som den franske sociolog Bourdieu sagde..." - om H&Ms værdikæder, men jeg må ikke gå ind i H&M på Lilletorv og sparke en eller anden fedtet mellemleder hårdt i mellemkødet.

Det synes jeg ikke er i orden ikke er i orden.

3 kommentarer:

niels ung sagde ...

sparke en eller anden fedtet mellemleder hårdt i mellemkødet for prez!

Victor Owie sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Victor Owie sagde ...

Nu ved jeg ikke helt hvor den der voldsdefinition (subj/obj) er fra -
jeg ville argumentere for at vold i sin natur angriber konfigurationer af mening (som vi bruger til at konstruere identitet, interaktioner, etc.). Vold kan på den måde godt bruges revolutionært, tænker jeg, HVIS altså den som handlingsudsagn kan siges at indeholde et bud på en alternativ meningskonfiguration.

det jeg prøver at sige er nok bare:
sparke en eller anden fedtet mellemleder hårdt i mellemkødet 4 evigt <3