torsdag den 11. august 2011

Gøren i laden hos Glas Vegash Ali, lykke








Hej Jeg sms-flirter med sød pige - Om lidt kommer dagens ret til mig, og den er motherfucking stegt svin i dødssovs - feeeee!



Det har regnet hele dagens tømmermænd ud i afløbet og kystens kanter er brystens vanter, og rim er flovt. Igår var jeg en bodegamis med en hjemmedreng, der skal til englenes by i Amerika - derfor skulle en gammel, førtidspenissoigneret polak (dement af depression) da føle sig fri til at hælde kombinationer af vodka og schwep pis lemonade i vores ørlende huller all night.


Men men Svend. Dagregn er til for, at man kan gemme sig, mens dets skeen sker. (læs Ole Fogh Kirkeby) Håber, at de der barer i aaaaarhouse stadig debateres som mulige arnesteder for hedonistiske revolutionspogromer. Tomler op! Om lidt er der ny Malk de Koijn-plade, der skal fattes, og selvom vejret godt nok er en efterårstræt gammel møgnarkoidiotanarkistbøllemisinformeretkonfirmand af en båtnakke kan man jo godt indvende, at HEY - min kalenderen siger, at datoen stadig endnu ikke er sprunget ud af skabet og har erklæret sig for bedste bøsseven med sin far, så WTF hop i sofaerne. The lavalamps are what they seem.

1 kommentar:

Niels Ung sagde ...

hihi, pink gin fisse...

(mark twain any day tho (men sikke balloner shania (og faktisk en af bedst sælgende musikere ever)))