søndag den 21. august 2011

Goe bille' af mænder dar hygge'

Ovbabs, the Creator w/ smovshelmet

@smovs: høre suicidal tent in tis ses vi! ;)

Engang igår kiggede jeg på at solen gik ned, fra en stol i min stue hvor min krop sad med mig i. Jeg havde en spansk guitar og en øl, og i et øjeblik der var det det eneste der var.

Det tænkte jeg på inde i Olafur Nissedottír's røgrumsinstallation på Aros, hvor det eneste der pludselig fandtes var KappoeiraDonnuttello, farven lyllerød og Smovs Hardcore, the Creator. Finkulturelle op i den Guldalder udstilling, men altij altij klar på at tale om røvsprækker, det vi liglaj me.
Og så komme hjem og komme ihu at der er nogen der har (.... wait for it....) Tapet. Burgere. Fast til væggen. Altså inde i opgangen....hva'? Der lugtede decideret ramt af gammel bøf og Cat Soup. Hvad kan man så svare om sit indlæg når man bliver spurgt: "Ahddet spashtich?"

Men altså; Flashtobacklens til mig i den stol foran en dykkende sol, og så lidt frem igen til at jeg i morges ser den stå op og væde himlen i en hypnotiserende lyserød farve, en stille summen man gør sig umage med ikke snuble under. Sådan en blidhed, der ganske uanfægtet kan rumme at der mange meter under den er brovtne muskelansamlinger der griner skadefro med ildelugtende tænder ude, foran Sosuklåbben.

Det er dét, venner, sådan en blidhed, jeg allerhelst vil fore indersiden af min glinsende isse med. Der kan rumme fjendtlighed, og vide nok til at vide at lulle den i søvn.

Laksen. Drømmer om Daim indtil alting er forbi.

2 kommentarer:

Lasse Laks sagde ...

jamen så ses vi bare i morgen sådan ved en tre tiden og så tager jeg bare den kasse øl med ok hej hej

Niels Ung sagde ...

hvis der er NOGET der har en god farve er det SOLEN når den er USYNLIG og bare farver ikke er der.

hyggeligt med thomas øl, ja ja :)