torsdag den 13. maj 2010

Hersk, Mærsk!

Som en høne der limes fast til et bord, og derefter sandblæses til ukendelighed, ser jeg en virkelighed hvirvle omkring mig, som det ikke rigtig lægger mig for at beskrive med ord. Så det gider jeg sgu ikke lige.

Jeg sidder og tæver et tastatur, og håber på at unlocke en bachelor, men der sker ikke så meget. Derfor tager jeg en kort indremission, og præsenterer stolt SIADs (Stop Isvafliseringen af Danmark) tolv lovforslag. Hepper bare på jer for government!

1. Totalt indvandrerstop, indtil der er blevet nedsat en uvildig undersøgelseskommission, der skal skal fastslå hvornår danskerne bliver et mindretal i eget land.

2. Repatriering af utilpassede indvandrere: Kriminelle indvandrere har bevist at de er utilpassede og skal derfor hjemsendes og fratages eventuelt tillagt dansk statsborgerskab.

3. Imamer, som opildner til vold og sanktioner mod det land der føder dem, straffes og udvises for bestandigt.

4. Offentligt betalte integreringstiltag ophører.

5. Ikke-selvforsørgende indvandrere hjemsendes.

6. Hjemsendelse har ingen mening hvis Danmark fortsat står åben for masseindvandring, derfor må der fastsættes realistiske og lave kvoter for modtagelse af reelle flygtninge.

7. Den danske Grundlov og lovgivning skal overholdes til punkt og prikke. Dette betyder at de koranvers der er i strid med dansk Grundlov og lovgivning fjernes.

8. Tildeling af statsborgerskaber skal begrænses meget stærkt. For at opnå dansk statsborgerskab skal man have været på prøve min. 10 år før man kan ansøge.

Forudsætningerne for allerede tildelte statsborgerskaber skal undersøges yderst omhyggeligt med henblik på fratagelse af uretmæssigt tildelte sådanne.

9. For at fastholde rimelige forhold i fremtiden bør straffelovens kapitel 12 revideres, så hjælp til fremmede folkeslags besættelse af Danmark gøres strafbar på linie med hjælp til fremmede magter. Påtaleretten fjernes fra justitsministeren, således at en sag kan rejses på foranledning af f.eks ti folketingsmedlemmer.

10. Straffelovens §266b ophæves.

11. Internationale konventioner skal drøftes med henblik på revision.

12. SIAD er imod EU-unionen, men for europæisk samarbejde og fællesskab.

6 kommentarer:

Maffe sagde ...

seriøst, gif-overload, min browser brokker sig, mit syn brokker sig og jeg har ingen selvironi. Sorry Peter, det er ikke din skyld, men det er det.

Institut Ormehul sagde ...

Det Martin sagde, bare omvendt.

Lasse Laks sagde ...

HUSK SHORTS STEFFEN!

svovli sagde ...

Giffel overload.

Niels Ung sagde ...

årets post! og jeg har ikke engang læst det!

Unknown sagde ...

er det seriøst?