onsdag den 26. maj 2010

En vild nat med Billy, Ofelia og Glenn

Puhat for en fin mængde tryllestreger! Den togtur dér når virkelig sit højdepunkt, da en bitte dreng sammenligner sin mors veninde med en mild ost. Så er vi inde med firtoget og spiser den første sandwisj før halv fem. Godt nok os fucked.

På en lille bænk på Christiania sidder så tre mennesker og er glade for hinanden, og så kommer trommeslagerinden fra Vivian Girls lige forbi med et par tønder. Sandwisj! Seriøst en lummer steward!

Flaskerforward! Gågågågåsenddetvidere. Vi er til efterfest i et køkken i en by fyldt med kød (damekøøøøøøød). Så sidder Lisbeth og sover. Hun virker cool nok, veninderne er bare skanks, konstaterer Marc og danser videre som Batman.

Jeg vågner op med et telefonnummer på en fremmed mand og vil bare gerne sidde i solen med en pose chips og læse M! blade i en børnetimes tid uden at være bange for piger, der bruger færre emoticons end den Kromestar Manager. Jubel og lidelse går hånd i hånd.

Så bliver det hele pludselig lidt mere helligt og Præst Pissemand og Barbermaskinen kigger på harpister og møder en, der sådan forrealz bor i et koncerthus. Misforstået bandnavn bliver til Tinna Narhval, og denne sætning har ingen meningsfuld sletning.

Men så stiler vi efter et akavet øjeblik med Joey Moe og et par glade grise på et svedende vådt dansegulv. (Og de findes, og det kan godt være, at hun er grim i hovedet, men hun har fandme en krop som en stridsøkse.)

Alt i alt tildeler sukkerprinsen fem ud af fem umulige sommerfuglelarver. Når jeg er færdiguddannet, så flirter jeg nok lige til København og bor i en sæk kartoffelrækker sammen med en ung mand, der tisser selvdestruktive miniplaner.

(Jeg er virkelig glad for, at vi er os, så vi ikke skal høre på hinanden)

3 kommentarer:

Victor Owie sagde ...

En hel hovedstad eller 12 kvadratmeter lader til at være et fedt. Sproget de-korthuseres med sikker hånd, subsidiært giver indlægget ingen absolut mening. Bravi, Ragazzi!

Peter Møller sagde ...

De sproglige mediers degenerering kommer til udtryk i Larsens håndtering af Batman, som dansende begreb. Er vi produkter af virkeligheden, eller konstruerer vi den gennem en reproduktion af beruselse som elementær grundenhed i erkendelsen?

Anonym sagde ...

golden goose outlet
hermes
golden goose black friday
fear of god outlet
golden goose outlet
off white shoes
supreme new york
a bathing ape
curry 9
golden goose sneakers sale