fredag den 8. maj 2009

Kapsejlass my ads

Kapsejlads-fest helt uden maritime indslag? Det lyder da underligt.
Ja det gør det da. Faktisk var der et enkelt indslag med våde tilbøjeligheder, indvolverende et toilet og et par fulde unge mennesker. Men mere om det senere. Du fredsens!

Det hele startede i min lejlighed cirka klokken 13, med kolde øl, taskevin og et løfte om at vi tog ned til Uniparken, så snart Laksen havde barberet sig. Forklaringen på hvorfor vi først var ude af døren klokken 18.30(!) kommer her:

Laksen havde taget barbermaskinen med til ladning, men da den er rimelig crunked, kan den ikke lade op og gøre sit job på samme tid, så Laksen måtte tage skægget lidt i etaper, hvilket indebar at han fik utrolig flotte Muttonchops undervejs i forløbet. En del persuasion fra de andre gæster overbeviste ham dog ikke om at beholde dem. Denne proces tog en del tid, og Laksen skulle da også lige prikke sig i øjet, og blive så forskrækket at han blev nødt til at ringe til sin mor. Heldigvis stod hun netop og underviste 15 øjenlæger på det tidspunkt, så masser af kvalificerede råd var til rådighed. "Poke at my iris, why can't I stop crying about this".

Da gruppen endelig fik bevæget sig væk fra min lejlighed, tog vi til en anden lejlighed med festglade mennesker og masser af gin!
Det var her dagens eneste maritime indslag forekom. Laksen og undertegnede havde bevæget sig ud på det præsident-befængte toilet for at konversere, hvor Laksen ret uheldig og (næsten) egenhændigt kommer til at tabe sin mobiltelefon i toilettet. Her træder den kære Bævo også til med sin assistance og mobilen bliver reddet. Kommentaren: "Har I lige været tre drenge på toilet sammen?" kommer da også hurtigt. Jeg kan ikke huske hvem der sagde det, måske hed han Mi... chael Hamil... ton...?

Longstoryshort crunker vi ud og tager efterfølgende hjem. Jeg vågner på Bævsens gulv på en gudsforladt madras, med lovning om at der ville være mere gin klokken 11:00. Det var der ikke.
Goes to show.

1 kommentar:

Niels Ung sagde ...

Du er min helt Marco!

og btw det var da nogle geniale tags!