lørdag den 20. februar 2010

There Was Be Blood

Så, nu synes jeg måske at ratioen af retarderet indhold:porno på Internettet blev lige lav nok. Så er det godt vi har sådan nogle som Amanullah Souldjaboy, til lige at pisse ind i et skab og søge ind som arkitekt på kvote 2. Vi havde sgu da en meget god aften igår.


Jeg har igen bare absolut INTET på hjertet, men også lidt fucked up at det føles som blogning af pligt, hvis man ikke lige har en blødende sjæl der kan krænges ud og slaskes i bordet med lynende øjne. Sådan er det sgu. This is life right now. Der er også masser af sjove billeder på nettet.


Min aften startede i den der fastelavns-fredagsflarn, på Moesgård. Jeg var klædt ud som Kristian Thulesen Dahl, men det var der aldrig nogen der opdagede. Så tog jeg ind på psyk (lad os lige tage derop igen, de har den fedeste fredagsbar nu!). Pyh, pause.


Så drak vi nogle øl og noget Gin, og et par Rohan Riders skred i svinget, men den hårde laminerede kerne ankom til arkitektfest, og stod totaalt meget i kø for coin. En af Bjarkes gamle kumpaner fra trussepusher tiderne forlod festen som vi nævnsomt pressede os op i døren, og fortalte os om den dårligdom og det menneskelige forfald som var at vente i Morias fortlæggende dybder (skovtrold-alt-delete der). Ok, der var et rum hvor en masse mennesker stoisk forsøgte at ignorere en solid mur af brækdunst, men ellers var det da rimelig jumping.


Det blev ikke ved med at være sjovt at spilde øl på sig selv foran de der massive højtalere, der åbenbart kun kunne én sang, men det var sjovt i et stykke tid. Så famler man sig igennem mængden, der heldigvis deles som smør foran sådan nogle som vi, den invalide elite, og vælter ind i et loftslokale, hvor Palle Erobreren er ved at eksaminere Ørum i anatomisk tegnelære (med fokus på dilleren), med Line Miller som intern censor. Det er så her Pallen vælder op i Bjarke, som et andet ondt opstød, og han forsøger at spule nogle stakkels pigers jakker ud af form, med en forædling af alt aftenens drukne øl. Så galt gik det dog vist ikke, han fanges in the act, eller før the act (act priori), og mumler lidt forfjamsket noget til de piger der henter (og meget mistænksomt lugter til) deres overtøj. Hi hi, Jack Nicholson:


Bjarke afviser en pige fordi hun kun er kvote 1, og så tror jeg vi pisker tilbage ned i den fest, der efterhånden sidder meget ned. Jeg tror jeg står lidt længe op af en mur, og bare lader brian-beatet massere mit lunkne korpus, mens jeg kigger på de mennesker der er Danmarks dødsdømte fremtid. Tanne spørger mig om et eller andet der krypteres af den omnipresente larm, men fordi det er det eneste nogen har spurgt mig om de sidste 8 dage, forklarer jeg hende at min skulder gik af led, og at jeg er blevet opereret. Tror jeg. Måske siger jeg noget andet.


Køber nogle pomms med erektil dysfunktion på Byens Burger, og ser de første 9 sekunder af Shrek 3 sammen med Bjallen og Line Millenium Falcon, før jeg hvirvles op i en bragende tornado af smadrende dyb søvn. I dag har jeg drukket Grape Light og skrevet dette indlæg. Jeg var ikke så retarderet som jeg gerne ville have været igår, men der er mere Gin i Århus. Denne sang er dedikeret til alle mine venner som jeg ikke fortjener.


(I kan ikke høre den, det er bare mig der synger)

5 kommentarer:

Maffe sagde ...

"vi, den invalide elite" win.

Maffe sagde ...

Jeg har haft griner på i ti minutter over det der snemandsbillede. Fuck det er fedt!

Lasse Laks sagde ...

we can has dig i aften? kys thoms og på vegne af bæverly.

B.S Hermandottir sagde ...

lol @ første billede!

Anonym sagde ...

http://lumerkoz.edu Beautiful site, ceftin sealing nurseries paxil side effects rwpzoo clarinex side effects pesic doxycycline tyre dixwell effexor side effects thatthe sunshine