torsdag den 30. oktober 2008

Færdigret Fail

LIGE TIL AT SPISE?!?!??!?!?!?!

mandag den 27. oktober 2008

Lolcats og det at ændre verden (måske).


Ja, stilstand bliver brudt (for en kort bemærkning), når man fx. opdager, at teamet bag lolcats har udgivet en bog, som kan købes for ingen penge på amazon. Bjarke aka Joan Ørling siger: Hvis jeg ikke får den i julegave, får I ingen nytårskalkun. Teammanager og datingeksperten tilføjer efter weekend fatalis, at hvis det ikke var så pissefedt at drikke sig fuld, burde vi stoppe og blive Indre Missionske.
Nu - hvor Football Manager og gifler fylder mest i mit liv - indser jeg, at det jeg trænger allermest til er en ven (= en fisk) og en del håndklæder, mikroovn samt den gua gamla makrochange. Det er derfor jeg kan sige: I got a crush on Obama. Så længe han ikke forvandler elskede Æmerika til et socialistisk land ligesom Sverige.

mandag den 20. oktober 2008

Kostvejledning, por favor

Det kan være svært at vide, hvor man skal stå - men nutritionisten Herdis bringer ugens løsning. Finanskrisen dikterer stigende priser på salat og lime, så glem alt om sidste måneds fuldstændigt uoplyste indlæg (ganefryd up yo ass) - budskabet er klart; ind med ribbensteg og den gua gamla indbagte reje, for her er penge at spare. Som når man kommer ned i Super Best og med julelys i øjnene må sande, at 1.2 kg ribbensteg fra den glade gris kun koster 33 kr, kære læsere.
Men lad jer ikke narre - der skal være rigeligt med svær! (den var til dig Thomse)

Dyrlægens har forpestet Odeur Neutralle med en hørm af leverpostej den senere tid, i et personligt opgør med grisen (og Thomse's kvindelige bekendtskaber) - det er endnu ikke til at sige, hvem der vinder denne mildest talt ulige madkamp, men hvis man kender Rohan Rider Ømmie bare lidt, så ved man at der ingen vej er tilbage.

S.S Aurelius melder "en ret med gris" på torsdag i kahyttens svar på Odeur Fatalle, hvor Smørrebrødsjomfru Balthazar vil servere for de nærmeste æblematroser (that be said, du skal ha' en æblekonto, dreng). Der vil være rig mulighed for at danne op til flere Miniature Afrika'er på kinderne, da der vil blive serveret godt med Rosévin.

Kan du ikke komme, så gør opmærksom på dette - husk at søfartsvæsenets åbningstider er flygtige - S.U 22. oktober - kodeord "grisen flyver lavt" og spørg efter Bal - bal - baaaalthazar (2 korte og et langt) stop

P.S Fedt med den fryser, Connie Nielsen

søndag den 19. oktober 2008

Forstå dette sprogspil, lilla ven.

Kryptering kan på mærkelig vis være en ret så heroisk metode, men vi må også sande, at vi er blevet et populært site for nyhedselskere og lolbacon-entusiaster, og vi må derfor følgeligt forholde os til at ikke alle forstår vores sprogspil.
Derfor giver vi nu vores læsere (vi ved i findes, vi kender ikke 30 mennesker, der kan stemme) et lilla opslagsværk af en vejledning. Vi er måske stadigvæk åndssvage, men nu er vi i hvert fald crowdpleasende åndssvage.

Den kan hentes i en sommerlet .pdf fil her.

fredag den 17. oktober 2008

"Det Kunne Have Været Så Fint", eller "Hvordan Man Bør Lytte Til Tegnene"

Bevares Marc. Bevares. Men tillad mig at komme med min vinkel på gårsdagens deroute.

Jeg returnerer som en anden Odysseus (courtesy of Rutebil 120 fra Rønde) til Århus og tager mod Vesterbro torv for at mødes med en mindre mængde Litteraturpersoner, på den GUA GAMLA Hjorten. Mine forventninger: en hyggelig aften i festligt lag med et enkelt slag kanasta? Petanque? De indfries ikke overhovedet.

Det mit første indtryk, da jeg går ind af den dejlige hoved dør er en Ravn. Ja, mening giver det ikke, men der sidder en mand med EN LEVENDE RAVN på armen. Fjerkræet vælger så at kravle over på vores bord og [sic] pikke ud efter mine hænder.

Min fejltagelse er så at jeg ikke allerede her ser dette som et tegn fra Odin om at jeg burde have holdt mig hjemme. Eller i det mindste bare i skindet.

Et par øl og en besvimelsesanekdote senere lægger SS Aurelius så til. Flash forward til pigen bjallis vælger at kalde "Bodil" der siger sætningen: "Hvis jeg ser en bassist er jeg bare nødt til at springe på ham!" ... få minutter efter styrter Van Basten ud af døren.

...i tømmermændene jeg nu er i er min eneste rigtige erkendelse denne:

.... In Rainbows er en virkelig god plade at skifte dynebetræk til?

Maritimt hesteshow? Tjo, hvorfor ikke

Kender du det? Det er som om visse tider af dit liv har fået et tema. Som om alt omking dig bare bliver drejet i den samme retning?
Sådan har jeg det nu. Mit tema er havet.

Oveni den nu veloverståede fødsel af den velskabte idé http://www.wu-fisk.blogspot.com/, indrammede Poseidon også i går aftes med 10,0'ish havbekendtskaber.
Helten Herdis omdøbte undertegnede og sig selv til henholdsvis Kaptajn Aurelius og matros Balthazar, en ramme der ville forfølge, ja nærmest hjemsøge os resten af aftenen, til stor morskab for... ja, os selv, og ikke så mange flere. En del pigebørn fik bundet på ærmet at vi var to skibsfarne fra Finland, som var stødt i havn på det stolte skib S.S. Aurelius (Cap'n speaking), som lige nu var i kaj i Århus havn, og i morgen dragede videre til Helsingør.

Jeg fik dog at vide på vores færden gennem natten, at jeg ikke lignede en sømand "særlig meget", men med mit store vid til kvinders kunnen om havet, brød jeg ud i den stolte baggårdspuma, Otto Brandenburgs opus, alle sømænd er glade for piger. Der blev både kvædet et vers OG et omkvæd. Derefter var alle tvivlende røster forstillet.

Indeed, en smuk aften i fiskenes tegn. Må der blive mange som denne.

mandag den 13. oktober 2008

-havefest +lolcats

For at fejre at Bastian langt om længe er blevet student tog vi i fredags til fest i den gua gamla lejlighed. Bl.a. kan herfra nævnes det helt nye Zerum-Laks trick: vi skal høre noget rap som kodesprog for lad os slukke lyset og napse øl. Det skal også siges, at jeg på et tidspunkt fór vild like Dante og endte i en have face to face med en midaldrende eller middelaldrende kvinde, der bestemt råbte: kan du komme ud herfra!! Alt sammen en del af Bastians inferno.

Men Bastian har nu også været den gua gamla redningsmand igen igen. Efter en veloverstået visning af Funky Monkey (propspækket med los citationes såsom: "I detest festivities" eller hvad med: "MONKEY MESSIAH!!") har vi talt så meget lolcats, at det er blevet mig en daglig rutine at se på billeder af katte med dertilhørende ikke-sjov tekst. Men det er jo netop sjovt.

onsdag den 8. oktober 2008

indlæg 100!



Jeg elsker, gentager ELSKER at sidde her og fingere at skrive opgave - på statsbiblioteket, placeret ved en skrivepult mellem to mennesker, der tydeligvis VIRKELIG studerer i gule bygninger - imens det eneste jeg egentlig laver er at kigge på lolcats.

Nej, jeg mener bare - det her er jo faktisk så usjovt at det er sjovt? Det er udtryk for den mest stenede humor jeg har set (siden Lars tegnede Prop Dylan måske).