fredag den 17. oktober 2008

Maritimt hesteshow? Tjo, hvorfor ikke

Kender du det? Det er som om visse tider af dit liv har fået et tema. Som om alt omking dig bare bliver drejet i den samme retning?
Sådan har jeg det nu. Mit tema er havet.

Oveni den nu veloverståede fødsel af den velskabte idé http://www.wu-fisk.blogspot.com/, indrammede Poseidon også i går aftes med 10,0'ish havbekendtskaber.
Helten Herdis omdøbte undertegnede og sig selv til henholdsvis Kaptajn Aurelius og matros Balthazar, en ramme der ville forfølge, ja nærmest hjemsøge os resten af aftenen, til stor morskab for... ja, os selv, og ikke så mange flere. En del pigebørn fik bundet på ærmet at vi var to skibsfarne fra Finland, som var stødt i havn på det stolte skib S.S. Aurelius (Cap'n speaking), som lige nu var i kaj i Århus havn, og i morgen dragede videre til Helsingør.

Jeg fik dog at vide på vores færden gennem natten, at jeg ikke lignede en sømand "særlig meget", men med mit store vid til kvinders kunnen om havet, brød jeg ud i den stolte baggårdspuma, Otto Brandenburgs opus, alle sømænd er glade for piger. Der blev både kvædet et vers OG et omkvæd. Derefter var alle tvivlende røster forstillet.

Indeed, en smuk aften i fiskenes tegn. Må der blive mange som denne.

1 kommentar:

Niels Ung sagde ...

orv! greatness, gid man havde en bootleg af den brandenburger...

knus