mandag den 20. oktober 2008

Kostvejledning, por favor

Det kan være svært at vide, hvor man skal stå - men nutritionisten Herdis bringer ugens løsning. Finanskrisen dikterer stigende priser på salat og lime, så glem alt om sidste måneds fuldstændigt uoplyste indlæg (ganefryd up yo ass) - budskabet er klart; ind med ribbensteg og den gua gamla indbagte reje, for her er penge at spare. Som når man kommer ned i Super Best og med julelys i øjnene må sande, at 1.2 kg ribbensteg fra den glade gris kun koster 33 kr, kære læsere.
Men lad jer ikke narre - der skal være rigeligt med svær! (den var til dig Thomse)

Dyrlægens har forpestet Odeur Neutralle med en hørm af leverpostej den senere tid, i et personligt opgør med grisen (og Thomse's kvindelige bekendtskaber) - det er endnu ikke til at sige, hvem der vinder denne mildest talt ulige madkamp, men hvis man kender Rohan Rider Ømmie bare lidt, så ved man at der ingen vej er tilbage.

S.S Aurelius melder "en ret med gris" på torsdag i kahyttens svar på Odeur Fatalle, hvor Smørrebrødsjomfru Balthazar vil servere for de nærmeste æblematroser (that be said, du skal ha' en æblekonto, dreng). Der vil være rig mulighed for at danne op til flere Miniature Afrika'er på kinderne, da der vil blive serveret godt med Rosévin.

Kan du ikke komme, så gør opmærksom på dette - husk at søfartsvæsenets åbningstider er flygtige - S.U 22. oktober - kodeord "grisen flyver lavt" og spørg efter Bal - bal - baaaalthazar (2 korte og et langt) stop

P.S Fedt med den fryser, Connie Nielsen

2 kommentarer:

Lasse Laks sagde ...

den gua gamla griseinvitation! alt for fedt med den fryser, bjaldur victorsdottir.

Al Gorgeous sagde ...

Set i bakspejlet var spækfordelingen på det stykke øf-dyr, der blev serveret i Odeur'en, måske ikke så optimal. Jeg kan stadig skrabe fedtlag af indersiden af kinderne.