torsdag den 25. januar 2018

Tseknik aisstance vedr. Youtube

Jeg har et teknologisk problem som jeg har brug for hjælp til.


Youtube har den der cyborg kvantehjerne der hele tiden forsøger at regne ud hvad man gerne vil se NÆSTE gang. Det som jeg gerne vil se og høre nu og altid er fed Bluegrass og helst hvis det er covers af fed rock. Så det har Youtube sådan HALVT forstået, så selv når jeg har bedt om Pyrus i seks timer mens vi har pyntet op til jul, så ved den godt at den skal rehabilitere mig med noget fed Bluegrass på et tidspunkt.


Men her er problemet! Der er sådan et rigtig fedt Bluegrass band fra Finland som ok de er sådan LIDT hipster i det, men de spiller helt sikkert Bluegrass på den FEDE måde. Så dem hører jeg meget. Så er der sådan et andet band som jeg godt tør nævne ved navn, de hedder The Dead South, og de spiller bare Bluegrass på den mest prætentiøse, hipster-kvalmtakulære, decideret IKKE FEDE måde. Og Youtube forstår ikke at siden jeg ALDRIG hører mere end ti sekunder af nogen af DERES sange (pånær de første måske fire gange, hvor jeg var lidt i tvivl thi jeg er kun et menneske) så betyder det nok at jeg hader dem med en intensitet der kunne smelte diamanter.Kære brevkasse, hvordan afhjælper jeg dette? Kan man blackliste ord eller tags fra youtube så man aldrig kommer til at se eller høre noget med f.eks. Hella Joof eller ufed Bluegrass?

Det var mit spørgsmål.

3 kommentarer:

niels ung sagde ...

kære youtube, tak for dit spæmrgsåpl :)))

rigti godt indlæg imo

men for tiden de der anbefaling de fungerer så dårligt go back to the gold souzn imo

men du kan klikke den anbefalede video og vælge "jeg er ikke interesseret" så giver de på et tidspunkt op (var jeg nødt til at gøre med Nardwuar videor :'(

svovli sagde ...

Det virker bare hårdt.

yanmaneee sagde ...

nike air max
supreme hoodie
air force 1
ferragamo belt
curry 4 shoes
jordan shoes
nike air max
yeezy shoes
air max
hermes belts for men