onsdag den 14. januar 2015

hey hvis i ikke skal noget hey hey

hey den 27 januar 2015 bliver jeg tudsegammel. Jeg bliver så gammel at Tut Ank Amon vil ligne en ren René Dif ved siden af mig.


Derfor skal i komme til fest i Fortet. Med dødens løgtunge ånde i nakken skal vi hammer' bajere og høre Nightwish indtil selv natten bliver træt af vores pis og går i seng. Det er blevet organiseret inde i det der Satans digitale røvhul der hedder Facebook, men så huskede jeg at der er flere æbler der er sprødere i kødet end mig og fornægter denne ondskab.


Så nu får i den også lige her. Lørdag den 24. januar gynger kælken og alle der er istand til at læse disse ord er helt eminent, nærmest metafysisk, velkomne. Der er traditional party uartig fra kl. 19, med mad og svingoms, og fra kl. 14 er der hygge og kage og brætspil og sådan noget, for det skal der også være plads til. Kom til det ene, begge, det andet, begge igen, alle muligheder er åbne. Det er fedt når vi sådan holder fest :)

4 kommentarer:

Lasse Laks sagde ...

hey vedduhvad det tror jeg sgu godt jeg kan du!! det jo ik hver dag ens favorit toiletsvovlpeterbræt fylder 600 år omg :D

Lars sagde ...

okay helt sikkert crew den lige op fra København Tumle

Peter Møller sagde ...

omg 600 jeg bliver kun 36

niels ung sagde ...

HEHE GLÆDER :D

TILLYKE MED DE 600 ÅR