søndag den 22. juni 2008

Omegasmeden drager!


Og det gjorde den da noget så eftertrykkeligt, da de tre ungersvende Herdis, ZÆRUM og Van Basten stod forårskåde på Nytorv i Aalborg en regnvejrstruende lørdag kl. 22.30. Bevæbnet med niceness og en flaske Gordon's (flydende niceness) frekventerede de Christoffer Okkels' lejlighed, hvori de også mødte Thomas MIMS (This is why I'm flot).
Mens EM-kampen Holland-Rusland udfoldede sig på skærmen, forsøgte det ankomne trekløver at overbevise Christoffer og MIMS om at tage med på Road Trip til Smilets by, Århus, men dog uden held. Men Herdis, ZÆRUM og Van Basten var ikke blege for at tage sagen i egen hånd, så kl. 00.10 blev der købt tre billetter på Aalborg banegård.
Men ak! Da Gordon's skulle finde sin rette sparringspartner, juice, lukkede DSB-kiosken for næsen af de tre. Gode råd var dyre, men det var i denne nødens stund at Van Basten fandt 3 kolde Tuborg frem fra lommen, og en ny drink var opfundet: Farmors Overskæg (navngivet, ikke overraskende, af Herdis, der jo er navnesmed af rang). Og med blandingsforholdene 40% Gordon's og 60% øl, var stilen ligesom lagt.
Så stod den ellers på rappe kommentarer frem og tilbage, gerne med emnet fregner, mellem de tre. Den lange togtur tog hårdt på dem, men farmors overskæg var med til i hvert fald at holde smagsløgene vågne. I et hedt øjeblik blev der forsøgt et opkald til Anne-Mette, for at overbevise hende om at hun skulle komme til Århus, med følgende citat til eftertanke: Herdis til ZÆRUM: "Sig noget med rullepølse", ZÆRUM: "Nej, så kommer hun ikke." Men ved Randers blev freden brudt af to skrigeskinker, som kaldte sig selv Nønne og Kirsten, der drak al øllen og nipsede en god del af Gordon's. De belv heldigvis læsset af da toget endelig kom frem til Århus.
Nu stod trekløveret endelig på Århus banegård, og med klokken hastigt tikkende mod 02.00, var tiden knap og øllene mange. Det var her Lasse Laks lagde sig til gruppen, og det var her tingene for alvor tog fart. Der blev erhvervet juice til resten af Gordon's, nu med blandingsforholdene 50-50. Stambænken på pladsen foran Café Smagløs blev indtaget, og nu kom også de kære pigebørn Liva og Sarah og berigede gruppen med deres tilstedeværelse. De to piger havde været til, hvad der kun kan beskrives som noget af en pølsefest, med et antal drenge, der ligger omkring de 10, og så de to ungmøer selv. Så for dem at komme i selskab med sådan en flok gentlemen, som disse 4, var som sendt fra himlen. Det gik så hverken værre eller bedre end at der efter hvad der virkede som en timelang ørkenvandring, blev fundet et bord foran Århus' midnats-gourmet-restaurant, Hot dog-bar, og købt en død indianer i kano. Der stødte de ind i en nordmand, der ikke kunne begribe udtrykket "Kool Burger" til alles overraskelse.
Derefter endnu en ørkenvandring, og et smut ind igennem et rækkehuskvarter, som desværre førte førte til en låst port. Men kvik som han er, tog Lasse Laks initiativ til at de kravlede igennem porten og alle kom ud på den anden side.
Så blev morgendiskoteket "Den sidste" indtaget af holdet kl 05.00, og Van Basten blev rullet af kække bartendere, der stod klar med 20 SPOOKY shots for 300 kr. hvilket skulle vise sig at blive fatalt, da han selv fik lov til at tage de 10. På dette tidspunkt var festen og folk ved at være udmattede, så efter lidt dansen og lidt stenen, besluttede folk sig for at nu var det tid at vende skuden. Samtidig var Lasse Laks på mystisk vis forsvundet, og først fundet senere, men mere om det senere.Herdis, ZÆRUM, Van Basten, Liva og Sarah var nu på vej tilbage til stedet, hvor søvn skulle udøves, og med lidt møje og besvær blev det fundet og gulvet præsenteret. ZÆRUM og Herdis tog imod tilbuddet med kyshånd, mens Van Basten straks var mere besværlig. Han valgte at gøre sin exit, og lod de andre om at sove på egetræsgulvet.Van Basten fandt Lasse Laks igen, og det viste sig at Lasse Laks havde haft utroligt travlt, medens han var på solotur. Han havde forgæves forsøgt at finde nogle at spille petanque med, og samtidig havde han kørt med indkøbsvogn og var blevet antastet af en flok ungtyre a.k.a. Vatos Krokuz, som ikke kunne lide hans blå bukser, og derfor væltede indkøbsvognen, med et "Give peace a chance" fra Lasse Laks til følge.Hvad man troede var slutningen på aftenen, viste sig faktisk bare at være en dråbe i havet af de oplevelser der nu skulle indfinde sig. På vej tilbage til Lille Børglum, hvor Lasse Laks residerer, fandt de en flettet stol, som der efter meget lidt overvejelse blev taget med. Fordi Lasse Laks havde fødselsdag, viste Van Basten sig fra sin gode side, og tog stolen på ryggen.

som man kan se på dette billede, er Van Basten fanget i hvad man kun kan kalde "In medias nys." Også den "fremragende" Morgenavisen Jyllands-posten blev rekvireret på vejen, som det kan ses på følgende billede. Sponsoreret af MCDonald's.

For at fejre Lasse Laks' fødselsdag, bød han på krebsehalesandwich fra den fremragende restaurant Q8. Van Basten siger 5 ud af 5.

Så var de nået til destinationen, Lille Børglum, hvor den kære Morten B lå og sov. På dette tidspunkt var klokken 08.00, og trætte vores to helte var. Det blev til 1st grade hygge, da alle tre delte en 1½ personers seng, til stor morskab for især Lasse Laks.

Morgenen blev spenderet med gulerodsboller og minder. Morten B kørte holdet tilbage til Aalborg, og de tre skiltes.

Tja, det var en legendarisk tur, men vi manglede vores allesammens Immanuel Cunt, til at berige os med tant og fjas. Immanuel, vi elsker dig helt op til U$Os pinkode.

Ingen kommentarer: