søndag den 12. august 2007

Sexy Mudder Fuckers

Inspireret af historien om Extra Lars (the incedible Nacho-King) vil jeg nu poste billeder - med dertilhørende tekst - af et par Sexy Mudder Fuckers fra Roskilde '07.

Lady of the Lake i hopla. Dvs. efter indtagelse af nok mængder alkohol til at råbe højt til alle om hvor tipsy han er! Hvem andre kan udstråle så megen glæde efter et fald i mudder?

Herdis og crew bander og svovler over vejrjohns regnskyl, men der er næppe noget, der swinger så godt som Herdis og Simone i babyblå ponchos! Herdis tænker her: "Det kan ikke blive værre" - husk dette er før han starter i hæren (frivilligt)!

De faretruende skyer i baggrunden komplimenterer i allerhøjeste grad Evil Dead øjne fra Civi.

Tobias og Mads samt Immanuel på vej til Analogik koncert med jim, øl og vigtig - men mudret - ølting af klisterstads. Her bliver vi godt nok mega tipsy meget, meget kort tid efter det her.

"You do not look a thing like Aske von Bülow!" - blev der sagt. Disse unge piger, som vi mødte umiddelbart efter vores møde med Lars (changed my life, yo), var mærkelig på den helt mærkelige måde! De skylder nachos.

Homie gav maaad kirsebærvin til random koncert og alene af den grund burde han indføres som statsminister eller krones som konge. Vi kvitterede med en lovning om at udødeliggøre ham på world wide web.

Mere følger!

Ingen kommentarer: