tirsdag den 3. november 2015

To saftige lifehacks

Jeg var ude og gå en tur med Niels, og så kom vi til at snakke om hvordan livet er til for at blive hacket. Der er mange situationer som man ikke lige tænker på kan optimeres og hackes, til stor profit. Her er lige et par af mine bedste og så er det ellers bare at hacke løs!

#1: Bifhack

Det her er en af de saftige. Måske er du på date med et flot væsen og tænkte at du lige kunne invitere hende ind og se Spectre, med James Bond. Der er ikke nogen der gider betale for biografpopcorn, så du skal gøre sådan her: Sig til daten at du lige skal på toilettet. Gå hen til en sal hvor en film netop er overstået (gerne en rigtig "popcorngnasker"). Sig til medarbejderen at du har glemt din iPhone 6S inde i salen. De lukker dig lige ind. Find en af de store popcornbøtter, gerne en der ikke er bøjet. Gå ned igennem rækkerne og tøm de halvfulde bægre og bøtter med popcorn over i din egen bøtte, til den er helt fuld. Gå tilbage til din date, der bliver glad for at du har flottet dig, med en stor bøtte popcorn.

Dette lifehack kan også gøres med sodavand, men der skal man lige sikre sig at det er den samme slags sodavand man hælder op i bægeret. I hvert fald hvis man er på en saftig date!

#2: Pizzahack

Det her lifehack er ligeså genialt som det er saftigt. Hvis du gør det rigtigt og sørger for ikke at besøge det samme pizzaria for tit, er der gratis pizza til dig for evigt. Det du gør: Vent udenfor det pizzaria som du gerne vil spise gratis pizza fra. Vent til der går andre mennesker derind, helst to eller mere. Gå ind efter dem, og stå tæt på dem, men uden at virke mistænkelig. Vent til de har bestilt og husk hvad de bestiller, men bestil ikke selv noget! Når de forlader pizzariaet gør du det samme. Fra rundt om hjørnet, efter ca. 5 minutter, ringer du til pizzariaet og siger at du lige har hentet nogle pizzaer. Beskriv bestillingen. Brok dig over en af pizzaerne, sig f.eks. at osten var helt tynd ligesom sæd, eller at bunden var helt sort. Du vil blive tilbudt en ny pizza, gratis. Vent 5 minutter og gå tilbage til pizzariaet. Du vil blive husket som en af de tidligere pizzakunder. Tag imod din gratis pizza. Hvis du ikke har tænkt dig at benytte dette pizzaria igen kan du eventuelt råbe "lifehack!" når du går.

Jeg ville have lavet en top ti, men jeg kan ikke finde på flere, så det bliver måske mere en opsamler, hvis vi finder på flere gode. Det her var i hvert fald lige mine to bedste. Man kan også altid forsikre noget for mere end det er værd og så ødelægge det, men det ved jeg ikke hvordan man gør.

4 kommentarer:

niels ung sagde ...

haha, geniale lifehacks, især vild med forslaget om at råbe LIFEHACK kort erfter udføærslen
kan nogen btew skrive akademins opgave om forhold mlm matrxi og lifehac?

svovli sagde ...

Det er et godt spørgsmål om Matrix var et lifehack eller om Neo mere var en hacker af The Matrix.

Victor Owie sagde ...

Leif is LYFE

Victor Owie sagde ...

øøøø matrickva totalt leifhakket! bare hvor grim og slimet verden var bleven og så hvor nice det er så at være sådan cs konsolbot der bar kan spawne rød kvinde i flot kjole og digital rød bøf