fredag den 19. december 2014

Show me your rupees


                      Denne abe i bur må fodres med palak paneer.

Efter månedsvis med stress og jag som opgraderet telefonsælger, er jeg endelig landet blandt palmer og bavianer, hvor enhver ævledreng ville trives, og de næste godt og vel to uger skal jeg bruge på at sidde helt stille med et menukort i hånden og være den forankring, jeg ønsker at se i verden: en strandstol, en kold spand Fanta og en tung norsk roman om, at det er ret fedt at være ung, og så alligevel.

Det er længe siden, jeg har blogget, og det er for længe siden, jeg har set mange af jer. Men I skal vide, at jeg tænker på jer hver eneste gang, jeg ser et håndklæde med Mowgli på, hver eneste gang jeg strutter med pølsemageren på et ækelt toiletsæde (hej Peter, længe siden, alt vel?) og hver eneste gang en udmagret hundehvalp løber over vejen og ligner det forsømte Labrador-ideal, vi alle, som Bævi ved bedst, inderst inde stiler efter. De fleste af pigern vil måske nok scor al bøllern, men der må da være en håndfuld at least, der leder efter en varm rabies-dingo, de kan putte med. Er der ikke en, der har installeret det der Google på computeren, der kan se om rabiesdating.dk findes?

Well, jeg savner jer, jeg ikke ser så tit.

Så ses vi til Nytårsaften hos Kaptajn Donna af De Blå Brædder? Jeg forholder mig nogenlunde alkoholfri hernede, så jeg kan ryge cigar som en lille pige/Lars og drikke drinks og mousserende vine under devisen: du er ikke fuld, hvis du kan holde fast i Kaspers gulv uden at drukne. Husk, at i alle glas ligner portvin dykkermedicin.

Og til jer, som jeg ved, er i Smilet på denne årets sidste dag: Niels Kern et familie, vil du vil du vil I danse - via Facetime - med mig? Hehehæh, måske i de tidlige morgentimer i en sød tåge af alkohol og søvnløshed, som i de gamle dage, åh de gamle dage, åh de gamle dage :)

Kramsebamse,
Thomse

2 kommentarer:

niels ung sagde ...

omg, så dejligt indlæg baby - want you back for good! nyd lige den sol dér, og så gir vi jo bare aldrig slip på hinanden 4 life :)
1<3

Lars sagde ...

Jeg savner også dig, Thomas. Bevægelse fra sælgertype til white man in shorts on an Indian beach lyder raj-tjus. Vi ses i Donna - ska dans te nytår