onsdag den 31. oktober 2012

Aebleflaesk


What it is, what it do. Så fik jeg så rent faktisk prøvet æbleflæsk, og det var ingen succes. Det er bogstaveligt talt bacon hældt ned i nogle blendede æbler. Jeg glæder mig til gengæld til Fredag(!) hvor vi, en lille Københavnsk delegation tilsammen har tænkt os at Rock the Kasper og gi den et slaw i frikadellen Kromann BangBang-style. Joh tak, gimmah min fars i samlet form.

Det er det her jeg prøver at sige: sidst, ude i Skæring, ing? Det kunne vi godt være bekendt. Og vi kan være bekendt at 1-up'e den indsats, udvide vores rappe terroir. Jeg savner jeres lyriske pondus og jeres fysiske eksistens, Aebleflaesk up in the Brækfest Klub, Y'all! The memories are working are they working well enough? Tænk mig lige ind i en nær kiosk i en nær fremtids nærsynede nær-Gins-oplevelse.

....ooooog hvis nogen endnu ikke har luret det -  14. december må kan komme til os, vi har fire fødselsdage inden for en måned (ca.) og de skal eksponeres og tærskes langhalm på. Så får vi lidt maaij og lidt mer vin, og så går vi på Fingerbøllet hvor man måske kan støde ind i some famous fantomlemmer. Good Arms vs NO ARMS will win, hands down!

On a closing note, lad os sende tanker ud til Mads i denne tid, hvor det land han bor i endnu engang snart vil hidse sig selv op til at lege, at de er andet og mere end et uland med en kæmpe børneopsparing. De leger vælg flæsk lidt endnu.

Den korte forklaring, courtesy of HAM DER OPFANDT BUFFY:


jo, bevares, men vi ved jo egentlig godt AT:

(Den lange forklaring, courtesy of Noam Chomsky)Anyway, PEACE, vi ses om lidt.

-Owie

3 kommentarer:

niels ung sagde ...

BIG TUNA OP I DEN POONA, jawalææ glæder! :D

5,9 sagde ...

The meat(ing) of the minds. http://whatshappeninghouston.blogspot.com/
Savner som lilla baby lige nu!!!

svovli sagde ...

Det var fedt der hvor i var her