torsdag den 14. juni 2012

Why would you live anywhere else?

I dag er der 106 dage tilbage af afstemningen til højre. Og hurra for det. Hvem havde troet vi alle stadig ville være i live på dette tidspunkt? Næh, vi bevæger os ligefrem op i verden. Thomsen, som det P6 Beast han er, har scoret en plads som Naser Khaders personlige kaffehenter. Måske skal han også lave andre ting, jeg ved det ikke. 
Der bliver længere og længere mellem indlæggene herinde på vores lille dagbog. Måske er det fordi vi er mere seriøse? Måske er det fordi de ting vi laver er for vederstyggelige til at blive nedskrevet? Det eneste jeg ved er at jeg elsker at læse om jeres og vores fælles oplevelser, som jeg håber at vi stadig kan dele i fremtiden og for evigt. Især glæder jeg mig til at se jer på en goddamn dyrskueplads om ingen tid, og vippe på en stol og drikke øl og bande.


Det jeg egentlig bare prøver at sige er at nu har vi alle snart sommerferie, og at jeg savner jer og elsker jer, og at det må blive nogle dejlige måneder med praktiske pladser og fantastiske patter.

Her er en sommersang, som jeg håber I kan lide

3 kommentarer:

Institut Ormehul sagde ...

Jeg sidder på toilettet og læser dette, med massive tømmermænd og rørt som til tårer. Jeg ser frem til flere vederstyggeligheder!

niels ung sagde ...

Ja det er det samme her - word word masser ord. Og krammers!

:)

niels ung sagde ...

ej ja men det er da egentlig os et gur spørgs, måsje jeg er blevet mere shy dragon det er nok real - el. det med mer nasty kan os vær.